LEVANTOgroep
Hoe ga je om met AI in je horecazaak?
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Robin Vromans zijn tips over hoe om te gaan met kunstmatige intelligentie (AI) in de horeca.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Robin Vromans zijn tips over hoe om te gaan met kunstmatige intelligentie (AI) in de horeca.
Truffel is momenteel het meest voorkomende ingrediënt op de menukaarten van Nederlandse sterrenrestaurants. Dat blijkt uit onderzoek van Misset Horeca, waarbij in totaal 117 menukaarten tegen het licht werden gehouden.
Horecaondernemers mixen digitalisering met fysieke inspiratie. Dit blijkt uit foodservice-onderzoek van Group7.
Ruim één op de tien ondernemers heeft nu of het komend halfjaar financiering of een lening nodig.
De Amsterdamse horeca krijgt het zwaar te verduren door de opkomst van gentrificatie en toerisme. Dit blijkt uit twee recente onderzoeken van studenten van Hotelschool The Hague.
Miljoenen liters bier gaan jaarlijks verloren door slecht tappen. Dit onderzoek toont hoe eenvoudige verbeteringen enorme winsten kunnen opleveren voor horecaondernemers.