FreshRecruitment
Onderzoek: Gasten vermijden restaurants met slechte toilethygiëne
Het is altijd verstandig om de sanitaire hygiëne in de horecazaak op orde te hebben, want gasten rekenen een ondernemer er ook echt op af als dat niet zo is.
Het is altijd verstandig om de sanitaire hygiëne in de horecazaak op orde te hebben, want gasten rekenen een ondernemer er ook echt op af als dat niet zo is.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Robin Vromans zijn tips over hoe om te gaan met kunstmatige intelligentie (AI) in de horeca.
Truffel is momenteel het meest voorkomende ingrediënt op de menukaarten van Nederlandse sterrenrestaurants. Dat blijkt uit onderzoek van Misset Horeca, waarbij in totaal 117 menukaarten tegen het licht werden gehouden.
Horecaondernemers mixen digitalisering met fysieke inspiratie. Dit blijkt uit foodservice-onderzoek van Group7.
Ruim één op de tien ondernemers heeft nu of het komend halfjaar financiering of een lening nodig.
De Amsterdamse horeca krijgt het zwaar te verduren door de opkomst van gentrificatie en toerisme. Dit blijkt uit twee recente onderzoeken van studenten van Hotelschool The Hague.