Hotelschool The Hague
Trends uit onderzoek Group 7: 'Toekomst foodservice is hybride'
Horecaondernemers mixen digitalisering met fysieke inspiratie. Dit blijkt uit foodservice-onderzoek van Group7.
Horecaondernemers mixen digitalisering met fysieke inspiratie. Dit blijkt uit foodservice-onderzoek van Group7.
Ruim één op de tien ondernemers heeft nu of het komend halfjaar financiering of een lening nodig.
De Amsterdamse horeca krijgt het zwaar te verduren door de opkomst van gentrificatie en toerisme. Dit blijkt uit twee recente onderzoeken van studenten van Hotelschool The Hague.
Miljoenen liters bier gaan jaarlijks verloren door slecht tappen. Dit onderzoek toont hoe eenvoudige verbeteringen enorme winsten kunnen opleveren voor horecaondernemers.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Robin Vromans zijn tips over hoe om te gaan met kunstmatige intelligentie (AI) in de horeca.
Veel mensen weten uit ervaring dat je in het buitenland tot veel later kunt eten bij restaurants dan in Nederland. Chef's Pencil analyseerde de dinerreserveringskalenders van ruim 4.400 restaurants in 89 steden over de hele wereld, waarbij voor elk restaurant de laatste tijd om te reserveren in het weekend is genoteerd.