1. Nederland onderaan lijst met landen waar je 's avonds laat kunt dineren
  2. Meerderheid horecaondernemers vindt duurzaamheid belangrijk
  3. Onderzoek 'tafel voor één': helft Nederlanders gaat wel eens alleen uit eten
  4. Onderzoek: Bijna helft horecapersoneel ervaart negatieve werksfeer door klagende gasten
  5. Drie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag te nemen
  6. Houd de gemaksgeneraties in de gaten, ze krijgen steeds meer invloed
  7. Van der Valk Enschede heeft schoonste toiletten van Nederland
  8. Kansen voor hotellerie: helft reizigers wil volgend jaar méér reizen en grotendeels internationaal
  9. Hoge NPS loont voor koffieketens: gasten drinken hun koffie vaker ter plekke
  10. Nederlandse restaurantketens scoren goed bij gasten met gemiddelde NPS van 72
  11. Onderzoek onder vijf ketens: Subway meeste vegan opties
  12. Deze Nederlandse hotelketen krijgt de hoogste NPS - en dat loont
  13. 6,8 miljoen gasten geven 2,2 miljard uit bij Nederlandse restaurantketens
  14. Personeelstekort: 'Horeca meest geneigd om eisenpakket aan te passen'
  15. KVK: Horeca meest ontevreden over bedrijfssituatie
  1. Marktaandeel plantaardig vlees en zuivel in horeca stijgt
  2. Explosieve toename van aantal koffie- en lunchzaken
  3. 'Zakenreizen nemen af, maar worden wel doelgerichter'
  4. Gezocht: ondernemers met een mening
  5. 'Pandemie niet langer van invloed op keuze hotel of vakantiehuis'
  6. Harde lockdown kost horeca circa 200 miljoen euro omzet per week
  7. Bewoners Hilversumse woonwijk doen zelf onderzoek voor meer horeca
  8. Onderzoek: minder en ander horecabezoek door coronamaatregelen
  9. Wetenschappers zoeken restaurants voor pilot corona-tool SamenSlimOpen
  10. Restaurants bezorgen vaker zonder tussenkomst platform en besteding stijgt
  11. Studie omschrijft vijf fases in resetten hotelboekingen, Nederland in fase 3
  12. Helft Nederlanders: coronamaatregelen in horeca onvoldoende nageleefd
  13. Hoe kunnen hoteliers zorgen voor meer directe boekingen?
  14. Hotels verwachten lokaal relatief snel en internationaal langzaam herstel
  15. Koffiebaronderzoek laat verschillen zien tussen behoefte gasten en aanbod