1. De Nieuwe Winkel in Nijmegen blijft beste groenterestaurant ter wereld
  2. Sommelier Wouter Denessen verlaat Flore**
  3. Opmars groente zet door: ook in desserts
  4. Antonello Nicastri van Nazka naar Flore**
  5. Bas van Kranen, Restaurant Flore**: 'Er móét iets veranderen in het gedrag van chefs'
  6. Sommelier Naduah Bronsveld verruilt Flore** voor Kaagman & Kortekaas
  7. Lastage* en Café de Klepel nemen terras van De L'Europe in de zomer over
  8. Twee Michelinsterren voor Flore: 'Het dak gaat eraf'
  9. Michelin onthult weer drie nieuwe restaurants voor 2022
  10. Chef Koen van den Hurk weg bij Flore (Bord'eau)
  11. Biologische wijnen inmiddels vaste waarde op de wijnkaart
  12. Van Bord'Eau* naar Flore: een keuken zonder boter, kaas en room
  13. 23 Nederlandse chefs in Europese ranglijsten OAD 2020
  14. De L'Europe opent delicatessenzaak van Bord'Eau en kerstwinkel
  15. Bord'eau op drie Beste Groenterestaurants ter wereld
  1. Team Lauswolt wint twee keer in Assen
  2. Wouter Denessen naar Restaurant Bord'Eau
  3. Bas van Kranen (Bord'Eau*): smaakprofielen in plaats van gangen
  4. Hotel De L'Europe: redesign voor kamers en restaurants
  5. Team Bord'Eau wint NK Leerling-Leermeester (Bronzen Koksmes) 2019
  6. Bas van Kranen: decadente hotdogs en bijzondere cocktails
  7. Foto's: Next Generation diner bij De Treeswijkhoeve
  8. Receptvideo's: Sterrenchefs en hun lentegerechten
  9. Restaurant zonder tafels '212' van Richard van Oostenbruge en Thomas Groot van start
  10. Vincent van Riet wordt maître bij Bord'Eau Amsterdam
  11. Bord'eau behoudt positie 31 in Lekker 2018
  12. Bas van Kranen nieuwe chef Bord'eau in Hotel de l'Europe
  13. Vanaf november reserveren bij restaurant Richard van Oostenbrugge**en Thomas Groot
  14. Richard van Oostenbrugge** verlaat Bord'Eau voor eigen restaurant met souschef
  15. De tien kandidaten voor de Bocuse d'Or Nederland 2017