FreshRecruitment
Esmée Poulen en Kritthaphong Kerdsomjit winnen Bokkedoorns Award
Studenten Horeca van de Nova College Hotelschool hebben weer gestreden om de jaarlijkse Bokkedoorns Award.
Studenten Horeca van de Nova College Hotelschool hebben weer gestreden om de jaarlijkse Bokkedoorns Award.
Van werken in sterrenkeukens naar een keuken in een oer-Hollandse coffeeshop.
Yorick de Groot en Michelle Leone openden, na een succesvolle crowdfunding campagne, eind juni hun eerste eigen zaak in het oude N.A.P. aan het Kerkplein in Bloemendaal. Restaurant Éclusier opende 19 juni en is een finedining-restaurant met een klassiek Franse keuken met eigentijdse invloeden.
Tim Dorissen gaat bij restaurant De Bokkedoorns de rol van maître op zich nemen en Barry Kleijne wordt maître-sommelier. Dorissen is al 12 jaar werkzaam in het restaurant en heeft alle kneepjes van het vak nog geleerd van Peter Bruins en later Niels van Overmeire. Met de carrièreswitch van Niels , die de horeca heeft verlaten om een opleiding voor makelaar te gaan volgen, is het tijd voor Tim een stap naar voren te zetten.
Studenten Horeca van de Nova College Hotelschool deden 23 april mee aan de jaarlijkse en inmiddels twaalfde masterclass en wedstrijd voor koks en gastheren/gastvrouwen met als hoofdprijs de Bokkedoorns Award.
Per 1 juni stopt Niels van Overmeire als maître sommelier van De Bokkedoorns** in Overveen en verlaat de horeca om een opleiding voor makelaar te gaan volgen.