Het interieur van Fabuleux in Den Bosch

Restaurant Fabuleux van chef Johan Busio, met vermelding bij Michelin, te koop gezet

Restaurant Fabuleux in Den Bosch, van chefkok Johan Busio, staat sinds deze maand officieel te koop.

JRE-Nederland deelt jaarlijkse awards uit

JRE-Nederland deelt jaarlijkse awards uit

Tijdens het traditionele eindejaarsdiner heeft restaurantvereniging JRE-Nederland de jaarlijkse prijzen uitgereikt aan jonge en ambitieuze ondernemers.

Beste groentechef van België kookt bij Bolenius** in Amsterdam

Beste groentechef van België kookt bij Bolenius** in Amsterdam

Het platform We're Smart zet in op samenwerking tussen de beste groentechefs ter wereld door ze te stimuleren samen voor gasten te gaan koken.

Jonnie Boer

Dertien Nederlandse chefs bij wereldtop, volgens The Best Chef Awards

De organisatie van The Best Chef Awards heeft het eigen beoordelingssysteem aangepast, waardoor meer Nederlandse chefs opduiken in de internationale toplijst. Niet langer wordt er gewerkt met een top-100, maar met het toekennen van een bepaald aantal messen aan chefs. Dertien Nederlandse chefs zijn opgenomen in de lijst.

Hanneke Schouten voor haar restaurant Bouchon du Centre (Petra en Erik Hesmerg Fotografie)

Hoe run je een restaurant in je eentje? 'Van de mise-en-place tot de afwas, al 25 jaar lang'

Hanneke Schouten (65) runt al 25 jaar lang in haar eentje restaurant Bouchon du Centre, in het centrum van Amsterdam.

Fotocredits: Tom Lamers en Tim Hoppe te midden van de Worldchefs-jury. Foto door Charlotte Mauritz | Annoncé Management

Zilver en Sustainability Award voor Nederland op Global Chef Challenge

Het Nederlands Culinair Team wint zilver én de Sustainability Award tijdens de finale van de Global Chef Challenge in Singapore. Deze wedstrijd is georganiseerd door het chef-netwerk Worldchefs.