Buitenplaats Sonsbeek (Stadsvilla - & Ketelhuis Sonsbeek)
Restaurant Fabuleux van chef Johan Busio, met vermelding bij Michelin, te koop gezet
Restaurant Fabuleux in Den Bosch, van chefkok Johan Busio, staat sinds deze maand officieel te koop.
Restaurant Fabuleux in Den Bosch, van chefkok Johan Busio, staat sinds deze maand officieel te koop.
Eveline Wu heeft vijf van haar Mood-zaken verkocht en gaat zelf weer koken in een nieuw restaurant in Eindhoven. De topondernemer heeft de keuken gemist. 'Ik werk aan een concept dat nog niet bestaat in Nederland.'
Anjo en Hans de Bont hebben na 28 jaar restaurant De Moerbei* in Warmond overgedragen aan de nieuwe eigenaren: chefkok Michael Corpel en gastheer en vinoloog Frank de Haas. Zij starten eind deze week aan hun nieuwe avontuur.
In de horeca komt het wel eens voor dat een horecabedrijf in zijn geheel wordt gehuurd of verhuurd. Deze huur van de onderneming moet dan onderscheiden worden van de huur van de bedrijfsruimte. De huur van die horecabedrijfsruimte is wettelijk geregeld en beschermd.
Dennis en Maaike Willems, oprichters van restaurant Morille in Koudekerke, nemen afscheid van hun zaak om een nieuw avontuur in het buitenland te starten. Opvolger is Floris Vriens, die eerder dit jaar al compagnon werd in het Zeeuwse etablissement.
Mooie ontwikkelingen voor Jarno Eggen, Cindy Borger en het team van De Groene Lantaarn**. Rob Heeling en Joris Smit, al jaren betrokken bij het tweesterrenrestaurant, krijgen de dagelijkse leiding over restaurant Poortman in Veeningen. 'Het wordt een toegankelijke zaak, met de kwaliteit die mensen van De Groene Lantaarn gewend zijn', vertelt hij aan Misset Horeca.