Syrco Bakker opent zaak in Emiraten, maar kookt straks weer in Nederland

Syrco Bakker opent zaak in Emiraten, maar kookt straks weer in Nederland

Syrco Bakker opent nog deze week een nieuw restaurant in Ras al Khaimah, een stad in de Verenigde Arabische Emiraten, zo laat weten aan Misset Horeca. In het Ritz-Carlton in de Al Wadi-woestijn gaat zijn restaurant Farmhouse by Syrco open.

Sergio Herman in zijn nieuwe zaak (bron PrivéPrivée)

Na juridische strijd mag Sergio Herman culinaire broedplaats openen

Sergio Herman heeft van de Raad van State groen licht gekregen om zijn kookhoeve 'The Barn' te gaan realiseren in Retranchement. Daar wil Herman nieuwe concepten gaan uitdenken, jong talent opleiden en gasten ontvangen.

Floris van Straalen en Syrco Bakker.

Floris van Straalen en Syrco Bakker koken samen bij VanOost

Floris van Straalen, de chef-kok van VanOost Restaurant in het Pillows Hotel Maurits at the Park en Syrco Bakker (ex-chef-kok Pure C**) groeiden op in hetzelfde stadje en werkten samen in de keuken bij Sergio Herman's Oud Sluis*** en Pure C**. Ze stonden weer even samen in de keuken.

Tweesterrenchef Syrco Bakker opent twee nieuwe restaurants

Tweesterrenchef Syrco Bakker opent twee nieuwe restaurants

Met Syrco BASÈ keert de chef terug naar zijn roots: de vruchtbare grond van Bali.

Syrco Bakker weg bij tweesterrenrestaurant Pure C

Syrco Bakker weg bij tweesterrenrestaurant Pure C

Na drie jaar Oud Sluis*** en meer dan twaalf jaar aan het roer van Pure C** in Cadzand-Bad te hebben gestaan, verbreedt chef-kok Syrco Bakker zijn horizon en neemt in het voorjaar van 2023 afscheid van Pure C en de Sergio Herman Group.

Drank? Maak het zelf

Drank? Maak het zelf

Naast je eigen gerechten, kun je ook je eigen dranken maken. Zelfgemaakte dranken hebben verschillende voordelen: je kunt gebruikmaken van lokale ingrediënten, je kunt de smaak van de drank en een bepaald gerecht optimaal combineren én je zorgt voor extra onderscheidend vermogen.