Sterrenchef Onno Kokmeijer wordt culinary director bij DarkKitchenXL

Sterrenchef Onno Kokmeijer wordt culinary director bij DarkKitchenXL

Onno Kokmeijer, voormalig executive chef en restaurantmanager van Ciel Bleu**, kiest voor de zich snel ontwikkelende wereld van catering en wordt culinair verantwoordelijk bij DarkKitchenXL.

Onno Kokmeijer: 'Toen ik het Arjan vertelde barstte ik in tranen uit' Foto's: Elmer van der Marel

Onno Kokmeijer: 'Voor mij nu geen eigen restaurant'

Onno Kokmeijer start een kleinschalig restaurant op Curaçao én hij begint op het tropische eiland een horecaschool. Geruchten die de ronde doen in gastronomisch Nederland. De voormalig chef van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu begint te lachen wanneer we dit hem voorhouden. 'Ja, er gaan veel verhalen rond in de horecawereld.' Aan Misset Horeca vertelt Kokmeijer wat hij nu écht gaat doen en hoe hij de afgelopen periode heeft ervaren.

Onno Kokmeijer met Arjan Speelman

Onno Kokmeijer brengt Arjan Speelman hommage: 'Het voelt alsof ik je in de steek laat'

Onno Kokmeijer maakte 30 december 2021 bekend dat hij na 20 jaar tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Amsterdam gaat verlaten. Na die bekendmaking bracht hij een hommage aan zijn rechterhand Arjan Speelman met wie hij al die tijd een chefsduo heeft gevormd.

Tweesterrenchef Onno Kokmeijer.

Onno Kokmeijer vertrekt na 20 jaar bij Ciel Bleu**

Onno Kokmeijer verlaat per 1 januari 2022 Ciel Bleu in Amsterdam. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een  chefsduo vormde in de keuken gaat verder als Executive Chef & Manager van de tweesterrenkeuken in het Okura Hotel. 

Soenil Bahadoer, Onno Kokmeijer, Dennis Huwaë en Arturo Dalhuisen slaan handen ineen

Soenil Bahadoer, Onno Kokmeijer, Dennis Huwaë en Arturo Dalhuisen slaan handen ineen

Met een plop van de champagne luiden culinair evenementenbureau Famous Flavours en Daalder Culinair van Dennis Huwaë een nieuw tijdperk in tijdens Roaring Dinners. Vanaf 29 juli spant iedere week een andere combinatie van topchefs samen in Het Sieraad in Amsterdam met een menu van stergerechten.

Met collega's koken via een Zoom-sessie met sterrenchef Onno Kokmeijer

Met collega's koken via een Zoom-sessie met sterrenchef Onno Kokmeijer

Tweesterrenchef Onno Kokmeijer ontwikkelt en organiseert corona-proof diner workshops voor het bedrijfsleven. Zo krijgen bedrijven de mogelijkheid om tijdens de coronacrisis, een tijd waarin veel mensen vanuit huis werken, een moment samen te creëren met collega's.