Frans ten Oever strijdt samen met de negen chefs om de beker en de 5.000 euro aan prijzengeld. Ten Oever vertegenwoordigde Nederland tijdens de International Catering Cup, tijdens de Sirha 2015 in Lyon, Frankrijk. Het was voor de eerste keer dat er een Nederlands team in de finale stond.
De Wynand Vogel bokaal wordt gehouden op maandag 9 februari 2015 in de TT-Hal in Assen tijdens de horecabeurs HorcaEvenTT.
Deelnemers Wynand Vogel Bokaal 2015
Sytse Greidanus, De Oude Sluis, Zoutkamp
Jeroen Brouwer, De Loohoeve, Schoonloo
Bert-Jan Jipping, De Vlindertuin, Zuidlaren
Keng Vichianrat, La Rive*, Amstel Hotel, Amsterdam
Gert van der Heijden, Het Rode Koper, Leuvenum
Dennis de Haan, De Jufferen Lunsing, Westervelde
Federic Mocci, Claudia e Federico, Hilversum
Leendert Klaassens, De Graancirkel, Drachten
Alwin van Beusichem, Van Beusichem Gastronomie, Buren
Frans ten Oever, Tocat Catering & Events, Hem