Rogér Rassin SVH Meesterkok

Rogér Rassin SVH Meesterkok
Roger Rassin van La Rive

Rogér Rassin, chef van La Rive in het Amstel Hotel in Amsterdam, is geslaagd voor zijn meesterproef. Voortaan mag de chef zich SVH Meesterkok noemen.

De chef van Restaurant La Rive* in het Amstel Hotel in Amsterdam legde zijn meesterproef af onder toeziend oog van Cees Helder en Henk Savelberg. Op 4 december legde hij zijn examen af; de chef bereide 15 gerechten van de menukaart van La Rive.

Rassin is hij de vierde chef van InterContinental Amstel Amsterdam die deze titel heeft verkregen. De gerechten werden tijdens de lunch en het diner geserveerd. Maître en SVH Wijnmeester Ronald Opten van La Rive zorgde voor de begeleidende wijnen.

De inauguratie, waarbij Rassin officieel de SVH Meestertitel zal ontvangen, vindt binnenkort plaats.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.