De toekenning van de eerste Michelinster aan restaurant Sense in ’s-Hertogenbosch vorig jaar november heeft patron cuisinier Dennis Middeldorp geen windeieren gelegd, zo meldt Omroep Brabant op de website. ‘Bijna elke week zit het vol, de ster is eerder een lust dan een last’, aldus Middeldorp.
Extra personeel
Sense ontving de Michelinster vorig jaar november. Dat gebeurde drie jaar na de opening. ‘Sinds die ster zit het restaurant elke week voor 95 procent vol’, vertelt Middeldorp aan de omroep. Dat betekent volgens hem hard werken, extra personeel en blijven vernieuwen. ‘Je moet een constante kwaliteit leveren, je kunt je geen uitglijders permitteren.’
Domper als we ster kwijtraken
Middeldorp meldt verder dat hij de eerste weken na de toekenning van de ster werd geleefd. ‘Iedereen wilde komen en dat gaf een enorme druk.’ Over de bekendmaking van de nieuwe sterren op maandag 26 november zegt hij: ‘Het zou een domper zijn als we ‘m kwijtraken. Een ster erbij? Dat zou ongelooflijk zijn’, besluit Middeldorp tegen Omroep Brabant.