Hotel & Wellness Zuiver opent deuren van nieuw restaurant 

Hotel & Wellness Zuiver opent deuren van nieuw restaurant 

Hotel & Wellness Zuiver opent de deuren van haar nieuwe restaurant, onderdeel van de gelijknamige wellness, gevestigd aan de rand van het Amsterdamse Bos.

Restaurant Zuiver is ontworpen om gasten een complete wellnesservaring te bieden. Of je een hele dag in de wellness hebt doorgebracht of een kort bezoek aan het restaurant brengt.

In het nieuwe restaurant Zuiver bieden Frank van den Bruele en chef-kok François Jansen bezoekers een culinaire ervaring waarbij lokale, verse ingrediënten en verfijnde gerechten centraal staan. Voor dit vernieuwde concept hebben de heren een menu samengesteld waarin internationale invloeden een belangrijke rol spelen.

'Chef François Jansen heeft een menu samengesteld dat met zorg en passie is ontworpen, waarbij smaakvolle en creatieve gerechten centraal staan. Door samen te werken met lokale ondernemers kunnen we onze gasten een gevarieerd menu aanbieden met seizoensgebonden producten uit de regio', aldus van den Bruele. 

Wellnessbeleving

Het nieuwe restaurant van Zuiver biedt een serene ambiance en een culinair aanbod dat aansluit bij de wellnessbeleving die Zuiver haar gasten wil bieden. Naast het uitgebreide menu brengt het restaurant een lounge waar gasten kunnen ontspannen met een cocktail of een goed glas wijn. In dit deel van het restaurant serveert het team naast drankjes een menu met kleine, verfijnde gerechten.

Gastronomie en ontspanning

Gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos biedt Hotel & Wellness Zuiver een oase van rust en ontspanning. Bij Zuiver staat de balans tussen lichaam en geest centraal, met als doel een complete wellnessbeleving voor iedere gast. Met de opening van het nieuwe restaurant wordt deze beleving verder versterkt, waarbij ontspanning en gastronomie naadloos samenkomen.

Van den Bruele: 'Het nieuwe restaurant is de perfecte toevoeging aan ons wellnessconcept, waarmee we onze gasten een nog completere ervaring bieden. We zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om de wellnessbeleving van onze gasten naar een hoger niveau te tillen.'

Naast de culinaire ervaring biedt Zuiver haar gasten ook de gelegenheid om te ontspannen in de uitgebreide wellnessfaciliteiten en te verblijven in een van de luxe hotelkamers. 

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.