Restobar Vivid opent deuren in Utrecht

Restobar Vivid opent deuren in Utrecht

Na maanden van slopen en verbouwen is het eindelijk zover: Restobar Vivid is geopend.

Restobar Vivid is gevestigd in de Nobelstraat tussen de cafés en studententoko’s. Eigenaren Roy Rops en Tessel Andeweg zijn dol op het goede leven en specifiek op ongeveer alles wat je in Zuid-Europa terugvindt op je bord. En dus is dat wat gasten bij Vivid kunt verwachten: overheerlijke en verrassende Mediterrane gerechten.

Op de kaart staan krokant gebakken ‘Gamba cristal’ met aioli en een zacht gegaarde shortrib van rund met Bagna Cauda. Aaan pani puri gevuld met steak tartaar, een Oosterschelde Creuse uit de Noordzee geserveerd met beurre blanc van Noilly Prat en kombu met kaviaar.

Levendige boel

Restobar Vivid staat voor een bruisende, maar toegankelijke sfeer. Het is een sfeervolle mix van stylish en gezellig. Op vrijdag en zaterdag neemt een DJ halverwege de avond de zaak over. In het souterrain is nog plaats voor (gedeeltelijk) besloten bijeenkomsten van ongeveer 20 personen.

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.