Restaurant Lolo Blu geopend aan de historische markt in Delft

Restaurant Lolo Blu geopend aan de historische markt in Delft
Restobar Lolo Blu Delft

Op 23 augustus opende Lolo Blu haar deuren aan de historische Markt van Delft. In samenwerking met DSGND en Heineken Interieur Design-ontwerper Ferry Tabeling is een uniek en sfeervol restaurant ontstaan. Het pand is volledig gerenoveerd, met eigenzinnige details die je nieuwsgierigheid prikkelen.

Van barbites tot signature cocktails

Lolo Blu is een nieuwe hotspot voor Delft waar je samen kan genieten van het shared dining concept. Lolo Blu biedt verrassende smaakcombinaties met invloeden uit de Aziatische en Mediterrane keuken. In de nieuwe open keuken krijgen klassieke gerechten een eigentijdse twist.

'Begin je avond met een van de heerlijke barbites, zoals de trio van oesters of de crispy pork belly. Of kies voor uw diner de steak tartaar, aubergine tonkatsu of de huisgemaakte gnocchi. En vergeet niet de signature cocktails en elegante wijnen, speciaal samengesteld en geselecteerd om de smaakervaring compleet te maken', zijn de ondernemers achter Lolo Blu enthousiast.

Een nieuwe aanrader op de Markt

'In Lolo Blu waan je je in een andere wereld in vergelijking met veel andere horeca zaken in Delft', zegt het team van de nieuwe onderneming in een persbericht. 'Het interieur zorgt voor een unieke sfeer dankzij de opvallen kleuren en details. Ook op het zonnige terras op de Markt kun je genieten van de levendige sfeer met uitstekende wijnen en nieuwe smaken.'