Ondernemer Maarten van Kempen opent Hotel Otium in Roosendaal

Ondernemer Maarten van Kempen opent Hotel Otium in Roosendaal

Het is zover. Op 18 september opent Otium hotel in Roosendaal haar deuren. Ondernemer Maarten van Kempen en wethouder Sanneke Vermeulen verrichten de symbolische handeling waarmee Wellness Hotel Roosendaal, Vitae Wellnessresort en Otium Vergaderplein officieel in bedrijf gaat.

Nieuwe standaard

Het Otium Wellness Hotel Roosendaal is ontworpen met het oog op ultieme ontspanning en welzijn. Het hotel beschikt over 127 moderne kamers, een uitgebreid wellnessresort en diverse faciliteiten die inspelen op de wensen van zowel zakelijke als recreatieve gasten. Het hotel zet een nieuwe standaard in luxe en comfort in Roosendaal.

Initiatiefnemer Van Kempen zei eerder tegen Misset Horeca liever te spreken van hotelappartementen in plaats van hotelkamers. Het hotel telt 5 etages met op de begane grond de lobby, het casino en het wellness-centrum. Van Kempen: ‘Door de ligging zal het resort zowel toeristen, dagjesmensen als zakelijke gasten aanspreken.’

Gunstig

Hij hoopt hiermee op een goede bezettingsgraad; gunstig voor de investeerdres. Elk appartement heeft namelijk zijn eigen eigenaar. Een deel van de appartementen biedt uitzicht over de vijver van De Stok.

In het Vitae Wellnessresort kunnen gebruik maken van een luxe spa-ervaring. Het Otium Vergaderplein biedt met 9 zalen ruimte voor zakelijke bijeenkomsten. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer, thema en karakter, wat zorgt voor een inspirerende en flexibele omgeving voor elk type vergadering of evenement.

Opties

Reserveringen voor kamers, arrangementen, vergaderzalen of longstay opties kunnen al volledig worden gemaakt via de website www.otium.nl.

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.