Terras Top 100 2024 nr. 24: Klein Zwitserland, Driebergen

Terras Top 100 2024 nr. 24: Klein Zwitserland, Driebergen

Een strak en uitnodigend terras dat perfect past bij het pand en de bosrijke omgeving? Dan kan het alleen maar over Klein Zwitserland in Driebergen gaan, dat een mooi debuut maakt in de lijst.

Bij aankomst worden gasten vriendelijk verwelkomd met een stralende glimlach. Er wordt gevraagd of men binnen of buiten wil zitten en of er gereserveerd is. Het personeel biedt vriendelijk een tafeltje met een laatste streepje zon aan. De bediening is uitstekend; de medewerkster weet dat er gegeten wordt, dus taart bij de thee is niet nodig. Ze beantwoordt alle vragen over het menu adequaat en vraagt snel om hulp als ze iets niet weet. 

De jongedame die de bestelling brengt, voegt een extra vleugje plezier toe met haar vrolijke opmerkingen. De service is vlot en de communicatie tussen het personeel verloopt soepel, wat de indruk wekt van een goed ingespeeld team. 

De pannenkoeken worden bovendien snel geserveerd, met het stoofvlees netjes gepresenteerd in een schaaltje met een eigen opschepbestekje. De ervaring bij Klein Zwitserland is uitstekend, met zichtbaar plezier en professionaliteit bij het personeel.  

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.