Terras Top 100 2024 nr. 33: Big Belly Bar Breda, Breda

Terras Top 100 2024 nr. 33: Big Belly Bar Breda, Breda

De titel voor beste alliteratie gaat naar Breda, maar óók het terras van de Big Belly Bar gooit hoge ogen. Bij binnenkomst valt in eerste instantie het donkere interieur op, maar het terras aan de achterkant biedt een rustige plek om te zitten, met verschillende tafels in drie rijen.

Gasten worden hier vriendelijk welkom geheten, zoals we het graag zien. Op het terras voelde ook de jury zich erg welkom; medewerkers droegen bedrijfsshirts met een positieve boodschap. De service was attent en ontspannen. Daardoor kregen we een goed beeld van de bedrijfsfilosofie. 

Alle drankjes werden bovendien met zorg geserveerd, compleet met perfect gepresenteerde cappuccino's en keurig gedraaide viltjes en kopjes. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam gedurende ons bezoek.  

Hoewel het terras zelf nog iets meer uitnodiging zou kunnen gebruiken, was de algehele ervaring positief dankzij het gastvrije personeel. Debutant Big Belly Bar in Breda is zeker een plek om in de gaten te houden. 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.