Terras Top 100 2024 nr. 41: Eetcafé De Fiets, Zoutelande

Terras Top 100 2024 nr. 41: Eetcafé De Fiets, Zoutelande

Het terras van Eetcafé De Fiets in Zoutelande bevindt zich aan een levendige straat aan de voet van een duin, te midden van andere horecagelegenheden en winkels. Het terras is druk bezocht maar straalt tegelijkertijd een ontspannen sfeer uit.

De medewerkers zijn opgewekt en attent, met oog voor alle gasten en een snelle service. Tafeltjes worden direct na vertrek van gasten schoongemaakt en weer netjes opgedekt. Dit zorgt voor een aangename ervaring waarbij gasten plezierig en tevreden vertrekken. 

Het personeel draagt herkenbare polo's met het logo van De Fiets en heeft handige tassen in de vorm van een fiets; een leuk detail. De kleding varieert van nette pantalons tot trendy rokjes, allemaal voorzien van leren gordels voor hun handhelds en portemonnees. Bij het doorbreken van de zon wordt het terras snel en efficiënt geopend, waardoor gasten direct kunnen genieten van de ambiance en het uitgebreide aanbod op de dranken- en menukaart.  

Al met al biedt Eetcafé De Fiets een uitstekende terraservaring met een goed georganiseerd team dat zelfs tijdens drukke momenten alles onder controle heeft. 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.