Jubileumjaar in aantocht
Op maandag 15 april vond de eerste van een reeks bijzondere avonden plaats in The White Room, met internationale gastchefs en collega's waarmee Boerma al lange tijd een bijzondere band heeft. 'Hoewel The White Room pas in 2025 echt 10 jaar bestaat, werd besloten om voorafgaand aan het jubileumjaar al enkele unieke evenementen te organiseren', vertelt Boerma enthousiast.
Tekst loopt verder onder de foto
De middag en avond werden verzorgd door tweesterrenchefs Dieter Koschina** van Vila Joya uit Portugal, Christoph Rueffer** van restaurant Haerlin uit Hamburg, Mario Gamba** van restaurant Acquarello uit München en Daniel Gottschlich** van Ox & Klee uit Köln. Het eigen team van The White Room, onder leiding van chef Tristan De Boer, was uiteraard ook aanwezig.
Gastchefs met kenmerkende gerechten
De avond bood niet alleen een unieke culinaire ervaring, maar ook een selectie van bijpassende topwijnen, die werden verzorgd door Vinetiq uit Puurs en Ad Bibendum uit Sint-Truiden. Elk van de gastchefs bracht een kenmerkend gerecht mee, dat perfect werd aangevuld met creaties van het team van The White Room.
'De samenwerking tussen het team van The White Room en het management van Grand Hotel Krasnapolsky heeft de afgelopen bijna 10 jaar voor vele unieke culinaire ervaringen gezorgd. Daar gaan we de komende periode natuurlijk mee door', aldus Boerma.