Creëer de perfecte dessert beleving

Creëer de perfecte dessert beleving

Of het nu om tachtig of achthonderd gasten gaat, iedereen wilt een lekker dessert. En als chef wil je natuurlijk van elk dessert een culinair hoogstandje maken. Maar dat is best een uitdaging, zeker bij grote aantallen. Gelukkig hoeven originele desserts niet altijd gepaard te gaan met tijdrovende bereidingen.

De desserts van Debic bieden je gebruiksklare basissen waarmee je tal van lekkere Desserts bereidt. Dankzij hun gebruiksgemak heb je genoeg tijd over voor je eigen originele afwerking. Ideaal wanneer je telkens met een ander thema werkt. Bruiloften, bedrijfsfeesten, babyborrels.. elk feest vraagt een eigen creatieve toets, zeker nu gasten steeds vaker een bijzondere beleving verwachten. Een goede manier om je van je collega’s te onderscheiden en meer omzet te genereren.

1. De basis

2. beleving

3. Presentatie

Dit artikel is gesponsord door Debic.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Chef-kok Martin Put werkt al 50 jaar bij Het Wapen van Beckum: 'Vooral de gast is veranderd'

Chef-kok Martin Put werkt al 50 jaar bij Het Wapen van Beckum: 'Vooral de gast is veranderd'

Een buitengewone mijlpaal voor het Wapen van Beckum - Boenders Catering. Chef-kok Martin Put viert er zijn 50-jarig jubileum. Van verlegen keukenhulp groeide hij uit tot zelfverzekerde chef. Zijn passie voor koken is onverminderd groot.

Foto: Denise Valk

Sexy Ventuno Skylounge: 'Aanvankelijk niet de bedoeling zo gedurfd en extreem te zijn'

Ventuno Skylounge in Amsterdam van de Ramzy Group op de 21e verdieping van het Ruby Emma Hotel is geënt op de glitter en glamour van de Amerikaans-Italiaanse restaurants in de roaring twenties. 'Met een spannend design, live entertainment op hoog niveau en exclusieve whisky's. Een intieme plek waar goed eten, het verleden, kunst en de belofte van een bijzondere avond samenkomen.'

Darkroom, disco en champagne: dit zijn de extravagante themasuites van Supper Hotel

Darkroom, disco en champagne: dit zijn de extravagante themasuites van Supper Hotel

Het Supper Hotel opende in september al de deuren, naast Supper Club en Supper Restaurant. Het boutique hotel startte met 21 kamers en opent nu ook zes suites. Die hebben elk een eigen, extravagant thema: van Darkroom tot Champagne en van Bar Rouge tot Disco. Het kamerinterieur is volledig aan die thema's opgehangen.

Zo ziet het vernieuwde Inter Scaldes eruit: interieur dat golft als de Scheldes

Zo ziet het vernieuwde Inter Scaldes eruit: interieur dat golft als de Scheldes

Restaurant Inter Scaldes heropent op 16 november haar deuren na een uitgebreide renovatie en de overname door Pillows Hotels begin dit jaar. De nieuwe mede-eigenaren, chef Jeroen Achtien en zijn partner Sanne, zetten het restaurant voort met een nieuw interieur, waar gebogen banken de golven van de Scheldes vertegenwoordigen.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.