Of het nu om tachtig of achthonderd gasten gaat, iedereen wilt een lekker dessert. En als chef wil je natuurlijk van elk dessert een culinair hoogstandje maken. Maar dat is best een uitdaging, zeker bij grote aantallen. Gelukkig hoeven originele desserts niet altijd gepaard te gaan met tijdrovende bereidingen.
De desserts van Debic bieden je gebruiksklare basissen waarmee je tal van lekkere Desserts bereidt. Dankzij hun gebruiksgemak heb je genoeg tijd over voor je eigen originele afwerking. Ideaal wanneer je telkens met een ander thema werkt. Bruiloften, bedrijfsfeesten, babyborrels.. elk feest vraagt een eigen creatieve toets, zeker nu gasten steeds vaker een bijzondere beleving verwachten. Een goede manier om je van je collega’s te onderscheiden en meer omzet te genereren.
De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.