'Op naar een nieuw begin. Het heeft even geduurd', schrijft het restaurant op sociale media.
Steeds meer pannen in de nieuwe keuken
'De bediening bereidt zich voor door het zilver nog eens extra te poetsen, de glazen te poleren en de wijnen alvast af te stoffen.
In de nieuwe keuken verschijnen steeds meer pannen op het fornuis, om onze nieuwe gerechten alvast te testen. 'Gerechten die we zo graag weer willen bereiden.'
Rondleiding
De Treeswijkhoeve meldt haar gasten niet te schromen om te vragen om een rondleiding in de vernieuwde keuken.
Eerder vertelde Dick Middelweerd aan Misset Horeca dat de gevolgen van de brand veel groter waren, dan verwacht. 'We dachten dat het een paar weken zou duren, maar het had een veel grotere impact. Rook en roet kruipen overal in.’
De brand bij De Treeswijkhoeve ontstond doordat de vlam in de plan sloeg; de brigade bereidde het diner van die avond voor.
‘Gelukkig raakte niemand gewond, maar ik kan je niet vertellen hoe erg we geschrokken zijn. De rook stond binnen no time overal…’
Brandweer na vlam in de pan
De brandweer kwam met twee blusvoertuigen en een hoogwerker naar De Treeswijkhoeve en kreeg de brand snel onder controle. ‘Voor hen was het misschien een kleine brand, maar voor ons mega… Met grote gevolgen.’
Vuur, rook én roet hebben veel meer beschadigd dan in eerste instantie gedacht. ‘Wifi, alarm, koelmotoren, keukenschermen, doorgifte, afzuiging, plafonds, het dak, het glaswerk, elektra. Allemaal aangetast…’
De Treeswijkhoeve bleek gelukkig goed verzekerd.