Remco Kuijpers gaat vanaf januari 2022 het team van restaurant Lizz en mede-sterrenchef Martijn Kajuiter versterken bij hotel Weeshuis Gouda (WSHS). Hij neemt de plek in van keukenchef Rémi Truijen, die in oktober het hotel verlaten heeft.
Over Michael Verhagen
Michael Verhagen maakt al sinds de opening in 2015 deel uit van team Fitzgerald. Eerst gaf hij als souschef jarenlang, samen met Remco Kuijpers, leiding aan het keukenteam en nu is hij zelf de chef-kok.
Zijn passie voor koken, lekker eten en gastronomie ontstond al in zijn kindertijd toen hij zag hoe zijn oma mensen met haar kookkunsten kon samenbrengen rond haar tafel. Dat is precies wat een goede maaltijd doet volgens de chef: verbinden.
Voordat hij 6 jaar geleden begon bij Fitzgerald deed Michael Verhagen op verschillende plekken ervaring op, als eerste in Cuijk waar hij de koksopleiding genoot aan De Rooi Pannen. Nadien werkte hij in Nijmegen, Suriname en Rotterdam bij gerenommeerde restaurants, waaronder het restaurant van het Wereldmuseum.
Kookstijl
Zijn kookstijl heeft een klassieke basis, maar wel met accenten uit Japan, Zuid-Amerika, of Spanje.