Goed Gefrituurd Keurmerk voor nieuwe locatie Cafetaria 't Huus

Goed Gefrituurd Keurmerk voor nieuwe locatie Cafetaria 't Huus
Goed Gefrituurd Keurmerk voor nieuwe locatie Cafetaria ’t Huus in Veenendaal.

Bij de ingang van de nieuwe locatie van Cafetaria 't Huus 2.0 in Veenendaal hangt het schildje van het Goed Gefrituurd Keurmerk aan de wand. Ondernemer Nina Visser heeft het keurmerk op vrijdag 27 juli in ontvangst mogen nemen.

De vorige locatie van Cafetaria ’t Huus 2.0 was ook bekroond met het Goed Gefrituurd Keurmerk. Nu heeft de nieuwe locatie van de cafetaria van Nina Visser de test doorstaan. Met gepaste trots nam ze, samen met een medewerker, het bij het keurmerk behorende gevelschildje en certificaat in ontvangst. Het schildje prijkt inmiddels bij de ingang. Voor het certificaat moet Nina in haar nieuwe zaak nog een mooi plekje bedenken.

Keurmerk is initiatief van ProFri

Het Goed Gefrituurd Keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en verschijnt sinds een paar jaar aan steeds meer gevels van professioneel friturend Nederland.

Om het keurmerk te bemachtigen, zijn drie V’s leidend. Dat zijn de V’s van Vakmanschap, Veiligheid en Verantwoordelijkheid. Het Nederlands Frituurcentrum regelt in opdracht van vakvereniging ProFri de toetsing van de bedrijven die zich aanmelden en draagt zorg voor de borging van de verstrekte keurmerken. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen hoef je overigens geen lid te zijn van de vereniging. Het keurmerk staat namelijk open voor iedereen in de frituurbranche.

Uit de rapportages van de Mystery Guest bezoeken en de tweejaarlijkse auditgesprekken blijkt dat Nina Visser samen met haar team van enthousiaste werknemers ook op de nieuwe locatie nog steeds voldoet aan de voorwaarden die bij het keurmerk horen.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.