Elke pizza van New York Pizza is te verkrijgen met een bloemkoolbodem, voor 1 euro extra.
Extra groenten
Bloemkoolbodems zijn hot, zegt New York Pizza-ceo Philippe Vorst. ‘Met een bodem die voor 37 procent uit bloemkool bestaat, krijg je nét dat beetje extra groente binnen. De nieuwe bodem is zo ontwikkeld dat hij precies als de originele smaakt. En dat terwijl hij minder calorieën, 40 procent minder suiker, 60 procent minder zout en ook nog eens 60 procent meer vezels bevat.
Elke dag vers
Volgens Vorst is het belangrijk dat een nieuwe pizzabodem net zo goed is als de originele bodem. ‘Daar zijn we in geslaagd. Mede doordat we ook deze bodem elke dag vers maken.’
De bloemkoolbodem is bij alle 203 vestigingen te verkrijgen.
Over New York Pizza
Philippe Vorst opende in 1993 zijn eerste vestiging van New York Pizza; begin 2019 opende hij nummer tweehonderd. Die tweehonderd (franchise)vestigingen van New York Pizza die er nu staan, zullen in 2019 meer dan 10 miljoen pizza’s verkopen, verwacht Vorst.
New York Pizza staat dit jaar op plek 23 in de Horeca Top 100.