Frites Atelier heeft zich de laatste jaren aangepast. Het concept was eerst gefocust op luxe friet en kleine zaken zonder zitplaatsen. In Gent en Brussel is het bedrijf een nieuwe weg in geslagen met grotere vestigingen, zitplaatsen en een uitgebreider menu met naast friet ook snacks, hamburgers en bier. Komend seizoen serveert Frites Atelier een burger van rundvlees, kip en een vegetarische burger.
Crispy Chicken Burger
Herman heeft nieuwe smaken bedacht voor de kipburger van Frites Atelier. Deze burger combineert Aziatische smaken zoals chili-garlic, fris gemarineerde gember, miso poeder, wasabi mayonaise en shiso blad. De burger is gemaakt van mals kippenvlees en gepaneerd.
Black Angus Beef Burger
De hamburger voor dit seizoen wordt samengesteld met rundergehakt van het Black Angus ras dat zijn smaak en malsheid dankt aan de vetmarmering van het vlees. De verrassing zit in de door Herman samengestelde combinatie van een Italiaanse ragú saus, fijn gemalen Parmezaanse kaas, rucola en basilicum en verse aïoli. De Black Angus Beef Burger is niet verkrijgbaar in Den Haag
Very Veggie Aubergine
Voor wie liever geen vlees tussen een broodje heeft Frites Atelier een alternatief in de vorm van een knapperige aubergineburger met een combinatie van aïoli en harissa, een frisse pickle-mix en fijn gesneden spitskool.
Op zoek naar grotere locaties
Frites Atelier heeft momenteel vestigingen in Den Haag, Antwerpen, Gent en Brussel. De zaak in Arnhem is de zomer van 2020 permanent gesloten. De kleine zaak kon naar verluidt niet opereren in een 1,5 meter-samenleving. De vestiging van Frites Atelier in het centrum van Utrecht sloot in oktober 2019. Volgens het bedrijf kwam het concept daar niet meer tot zijn recht. Frites Atelier laat weten grotere locaties te willen openen en dat daar al concrete plannen voor zijn.