Bart Klomp werkte voorheen in Restaurant Liefdesgesticht in Hotel Nassau Breda en daarvoor in sterrestaurant Zarzo in Eindhoven. Eerder deed hij ervaring op in Avant-Garde* in Eindhoven en Ivy** (het huidige FG) in Rotterdam. Het team van Noble laat op Facebook bijzonder trots te wezen op de komst van Bart Klomp. Noble werd op 12 december 2016 bekroond met een Michelinster.
Ondernemerschap
Sterrestaurant Noble in Den Bosch was op zoek naar een nieuwe chef de cuisine, nu Lars Albers besloot zijn vleugels uit te slaan. Albers gaat de focus leggen op het ondernemerschap. Hij gaat dat avontuur aan met Randy Bouwer, huidig maître-sommelier van restaurant Zarzo*. Medio september verlaat Albers het restaurant. Albers is al sinds de opening van Noble chef in het Bossche restaurant en hij fungeert als rechterhand van Edwin Kats.
Dankbaar
Tegenover Misset Horeca zei Albers eerder: ‘Noble heeft een speciaal plekje in mijn hart. En van Edwin heb ik ontzettend veel mogen leren. Dus ik ga zeker met pijn in het hart weg.’ Edwin Kats zei hierover: ‘Na zes jaar snap ik dat hij zichzelf verder wilt ontwikkelen. Hij wil op eigen benen. Dat is een logisch gevolg na zes jaar Noble. Ik ben Lars heel dankbaar voor al zijn jaren inzet.’