Diego’s opende zaterdag 2 februari officieel de deuren onder het nieuwe Luxor in Rotterdam, pal naast de Erasmusbrug. Diego’s is geïnspireerd door de hamburgers in New York en de streetfoodcultuur van Londen. Op het menu pronken vijf hamburgers, waaronder de Classic Diego’s, de Vegan Beyond Meat (met plantaardig ‘vlees’ van Beyond Meat) en een 30 dagen dry aged Brisket Burger met Bugles en Eru Kaasdip. Daarnaast is er friet (met kaassaus als optie) en twee brownie-desserts.
Champagne
Opvallend in het drankenaanbod is Caleb’s Kola, Russel&Co Ginger Beer en craft beer van de Londense Meantime Brewery. Verder is er wijn, een aantal gin’s, whiskey’s, vodka en zelfs luxe Champagne.
Het interieur is verzorgd door Smeele Projecten, een Rotterdams bureau dat voornamelijk interieurs voor toprestaurants ontwerpt. De graffiti op de muren is gespoten door Said Kinos en Rutger Termohlen van Rewriters010.