Selva in Amsterdam van Younique Concepts. Design: El Equipo Creativo / Foto: Adria Goula

7 vragen aan Sven Sallaerts over conceptontwikkeling: 'Executie is alles'

Sven Sallaerts van Younique Concepts is (mede) eigenaar van veertien concepten in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en het buitenland. In de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' deelt hij zijn lessen en tips en welke stappen nodig zijn voor het ontwikkelen van een goed horecaconcept.

Celest in Rotterdam

Restaurant Celest in Rotterdam biedt een haast on-Nederlandse ervaring

Rotterdam is een absolute hotspot rijker, nu restaurant Celest open is voor het publiek. De zaak bevindt zich op de 58ste verdieping van de Zalmhaventoren, op 190 meter hoogte, waardoor gasten een haast on-Nederlandse ervaring krijgen.

7 vragen aan Dave van den Donker van Hell's Kitchen over conceptontwikkeling

7 vragen aan Dave van den Donker van Hell's Kitchen over conceptontwikkeling

Dave van den Donker, conceptmanager bij Hell's Kitchen Horeca Groep, deelt hoe hij innovatieve horecaconcepten ontwikkelt voor de groep van Herman Hell. In deel 3 van de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' bespreekt hij zijn stappen, inzichten en tips voor succes.

Gespot: Marcel van Zomeren creëert bijzondere moswand in de Oranjerie: 'levend schilderij'

Gespot: Marcel van Zomeren creëert bijzondere moswand in de Oranjerie: 'levend schilderij'

Chef-kok en eigenaar Marcel van Zomeren van restaurant In den Rustwat in Rotterdam heeft het interieur van zijn Oranjerie een sfeervolle upgrade gegeven. Met de toevoeging van een moswand combineert hij esthetiek, akoestiek en duurzaamheid op unieke wijze.

Fotograaf Jasper Mulder

Kaj Gorgels en Ad Schaap openen Drippy's in Rotterdam

Youtuber en presentator Kaj Gorgels opent hamburgerrestaurant Drippy's aan het Stadhuisplein in Rotterdam.

Rijdend restaurant Rottertram zoekt eindhalte

Rijdend restaurant Rottertram zoekt eindhalte

De RotterTram staat definitief stil. Het rijdende restaurant was al een jaar niet meer van zijn plek gekomen, maar nu is zeker dat dat ook nooit meer gebeurt.