De smoker op het terras bij Kom Eten, is niet te missen. Chef-kok en eigenaar Kenneth Tjong Ayong: 'We zetten tijdens dit pop-in restaurant onze hele zaak op z’n kop. We willen nu de manier van koken veel meer benadrukken. Om de smoker kunnen gasten niet heen en dat maakt het voor de beleving extra leuk. Voor ons is het gaaf om deze manier van werken verder te ontdekken. Zo dagen we onszelf uit. Vlees dat je in de smoker bereidt, zoals bijvoorbeeld een stuk picanha, wordt supermals doordat het veel tijd en aandacht krijgt. Als je dit serveert met eenvoudige bijgerechten van goede kwaliteit sluit het perfect aan bij onze visie dat gerechten altijd puur, simpel en superlekker moeten zijn.'
Burgers & BBQ
'Het pop-in restaurant is onder vaste gasten en in Hoogmade al behoorlijk ingeburgerd', aldus Kenneth, 'maar we willen blijven vernieuwen en onze gasten wel serveren waar ze om vragen: de lekkerste hamburgers en spareribs. Die bereiden we op zowel onze Bastard BBQ’s als op de smoker. Dit jaar voegen we ook nog wat lekkere alternatieven toe op de menukaart, zoals vis van de smoker.'
Kenny’s Smokehouse is tijdelijk geopend in Restaurant Kom Eten in Hoogmade.