Toen de nieuwe een-sterren bekend werden gemaakt op maandag 17 december 2018 in een theater in Amsterdam, en Sabero hier niet bij stond, dacht het echtpaar even dat het nog te vroeg was voor Michelin om hen te beoordelen. Ze hadden nooit twee sterren verwacht. 'Sabero is zo'n ander bedrijf dan Restaurant Boreas. Kleiner, we zijn maar vier dagen open. Maar blijkbaar is wat op het bord ligt goed voor twee sterren.' Het echtpaar stapte lichtelijk aangedaan het podium op om de felicitaties van Michelin in ontvangst te nemen.
Werner Loens over Sabero
Werner Loens, hoofdinspecteur van Michelin aan het woord over Sabero in Roermond: ' Nico Boreas is een heel getalenteerde chef. Een grote chef. Had al een heel sterke twee sterren in Heeze. Het was voor ons wel een beetje een verrassing toen we hoorden dat hij weer een restaurant begon. Heel leuk! Hij is iemand die heel precies kookt, heel sterk op smaak. Die ook de kunst van het weglaten kent. Niet te veel gepruts op een bord. Gewoon recht toe recht aan een heel goed stuk vlees, een lekkere saus. Smaak. Elke garnituur past. Dat is zijn sterkte. Ik heb er ook mensen uit Duitsland naar toe gestuurd, de zaak zit natuurlijk vlak bij de grens. Dat is heel gemakkelijk. Een paar Engelse collega's zijn er ook geweest en zei zeiden allemaal: het is top. '