Om de overwinning te vieren bieden Marleen en Jeroen Brouwer van De Loohoeve hun gasten een all-in Gouden Koksmuts menu aan. De prijs hiervan is 99 euro per persoon en hiervoor serveren de twee ondernemers een glas champagne en amuses. Plus een viergangenmenu ‘uit onze kampioenskeuken’ en bijpassende wijnen, mineraalwater en koffie/en thee en met friandises.
Het menu is door gasten uit te breiden met extra gangen. Het is te reserveren tot en met woensdag 28 februari op alle openingsdagen, met uitzondering van de zaterdag.
FOTO'S STRIJD OM DE GOUDEN KOKSMUTS
Het arrangement uitbreiden met een overnachting in een van de eigen kamers van De Loohoeve is ook mogelijk. Naast restaurant hebben Marleen en Jeroen Brouwer namelijk ook hotelkamers.
De Loohoeve
Marleen en Jeroen Brouwer laten aan hun gasten weten nog na te gloeien van trots. ‘Afgelopen maandag hebben we het Nationaal Kampioenschap voor Koks gewonnen. Dit is de koning onder de kookwedstrijden. Op de vakbeurs Horecava in Amsterdam streden we tegen 7 sterrenrestaurants. Het was een spannende wedstrijd waarin we gerechten moesten maken uit een black box. Ons team (Jeroen en Marleen en Jorgo Tzanos) overtuigde de vakjury met op lage temperatuur gegaarde forel en met vijf bereidingen van knolselderij.’
Superblij
‘We zijn superblij met onze overwinning. Zeker ook omdat we jaren hebben moeten knokken om aan deze wedstrijd mee te mogen doen en omdat het deelnemersveld bestaat uit restaurants met 1 en 2 Michelinsterren.'
Marleen en Jeroen koken al tien jaar samen. Jeroen is sterk in vlees en vis. Marleen is de patissier en het derde teamlid: Jorgo Tzanos, onderscheidt zich met groenten. Marleen Brouwer won vorige jaren op de Horecava al tweemaal de wedstrijd om het Bronzen Koksmes.
Meer over De Loohoeve lezen
Lees hier een interview dat Misset Horeca had in juni 2017 met de enthousiaste ondernemers.