Aan de Poel heeft al een jaar met hoogtepunten achter de rug. Maar na gekookt te hebben voor de cliniclowns en een culinair inspiratieboek te hebben uitgebracht, heeft de zaak van tweesterrenchef Stefan van Sprang nog een event in petto. het jubileumdiner.
Tien Michelinsterren bij Aan de Poel
Vier sterrenchefs zijn door Stefan van Sprang uitgenodigd om het jubileumdiner te creëren. Richard van Oostenbrugge (Bord’eau**), Francois Geurds (FG restaurant**), Onno Kokmeijer (Ciel Blue**) en Menno Post (De Bokkedoorns**) koken samen met van Sprang op 9 oktober. Het 10-sterrendiner was binnen een half uur na aankondiging volledig uitverkocht.
Het Beste Van...
Na het Jubileum Diner gaat Aan de Poel nog even door. Van 10 tot 21 oktober serveert Stefan van Sprang een speciaal menu (a €125,-) met
zijn favoriete producten, in 'Het beste van 10 jaar Aan de Poel'-menu. Met onder andere kaviaar, langoustine en truffel. Van Sprang: 'Heerlijk om weer eens te doen, een menu met oude knallers en Signature Dishes van mijn favoriete producten.'