Persian Caviar en Dis Donc Champagne zit achter dit event dat bij zes restaurants in Nederland op verschillende data wordt gehouden. De diners en lunches dragen de naam ‘Tasting of Elegance & Luxury.
De restaurants die meedoen serveren of een lunch of een diner waarbij gasten bij ontvangst een glas champagne krijgen, een teaser van kaviaar en champagne, lunch of diner van de chef (per restaurant verschillend) waarvan iedere gang word gecompleteerd met kaviaar en champagne. Als afsluiter is er koffie of thee met iets zoets.
De zes deelnemers:
Amarone* in Rotterdam - 26 juni 2017, lunch, 2 gangen voor 80 euro
Lakes in Hilversum – 16 juli 2017, lunch, 3 gangen voor 99 euro
Cucina del Mondo* in Heerlen – 30 juli 2017, diner, 4 gangen voor 125 euro
Sotto Lounge in Ermelo – 25 september 2017, diner, 4 gangen voor 125 euro
Kruisherenhotel in Maastricht – 1 oktober 2017, diner, 4 gangen voor 125 euro
Het Bosch Waterfront, Amsterdam 7 oktober 2017, diner, lunch, 4 gangen voor 125
Duncan van Hof van Persian Caviar uit Scheveningen wil zijn passie en die van veel chefs voor de combinatie van goed eten en drinken delen met veel mensen. ‘Daarom heb ik samen met Jaqueline Smit van Dis Donc dit event opgezet. De chefs die meedoen bieden hun gasten een culinaire reis met kaviaar en Champagne als leidraad door de lunch of het diner.’
Reserveren kan via de deelnemende restaurants.