Nick van Swaal naar restaurant Paping in Ommen

Nick van Swaal naar restaurant Paping in Ommen

Nick van Swaal (28) is de nieuwe chef-kok van restaurant Paping in Ommen. Van Swaal werkte de afgelopen 9 jaar als sous chef bij het met een Michelinster bekroonde restaurant De Bokkepruik in Hardenberg.

'Een mooie nieuwe uitdaging waarbij ik mijn ervaring vanuit de Bokkepruik mag inzetten en mijn eigen team aan kan sturen', aldus de chef-kok. Ron Nijhof, eigenaar van Paping is blij met de komst van Van Swaal. 'Hij heeft zich al volop bewezen als souschef bij de Bokkepruik, waarbij hij op hoog niveau dagelijks constante kwaliteit moest afleveren. Ik ben ervan overtuigd dat hij zich als een vis in het water zal voelen als chef van Restaurant Paping, waar gasten uit de regio en hotelgasten samenkomen.'

Restaurant Paping maakt veelal gebruik van lokale producten. De kaart is modern Frans met af en toe een Oosters uitstapje. 'Ik wil dit graag het komende jaar verder uitbreiden', aldus Van Swaal. 'Onze gerechten moeten een goede combinatie zijn van gezonde, eerlijke en bijzondere producten. De lokale touch van ingrediënten brengen mijn liefde en passie in het gerecht tot leven.'

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.