De sterrenchef kookt op de populaire horecavakbeurs een selectie uit zijn 10-gangenproeverij. In de kas van Niven staat zijn passie voor groenten centraal. Het pop-up restaurant is gebouwd in het paviljoen van Bidvest Deli XL bij de hoofdingang van de beurs. Gasten zijn van maandag tot en met woensdag welkom vanaf 11:00 om plaats te nemen aan de Chefs Table. Ieder half uur verwelkomt de sterrenchef uit Rijswijk acht nieuwe gasten in zijn kas. Niven wil er bewijzen dat koken met groenten in de hoofdrol alles behalve saai is. Het programma duurt dagelijks tot 15:00 uur.
Menu
Het menu is op basis van het 80/20 principe; 80 procent groenten en 20 procent eiwitten (vlees of vis). Niven haalt de inspiratie uit zijn eigen ‘achtertuin’: Het Westland, Midden-Delfland en Het Groene Hart. Seizoen en marktaanbod bepalen zijn menu. Het koken in een kas een samenwerking tussen Niven Kunz, Van Gelder groente & fruit en Bidvest Deli XL.