Thijs Murré (o.a. bekend als interieurdesigner van Lion Noir) is medeverantwoordelijk voor de styling. Het interieur is warm en verdeeld in intieme ruimtes, de tafels zijn gemaakt van oude spoorwegonderdelen en naast de moswand en het gebruik van koper variëren de kleuren van de roestrode staalconstructie tot donker turquoise en zwartbruin. Ook biedt restaurant MOS, gelegen op het stadseiland IJdock, een uniek terras met uitzicht over het IJ.
Keuken restaurant
De keuken is Frans-internationaal georiënteerd. Er wordt gewerkt met pure en eerlijke ingrediënten en veel seizoen producten. Chef-kok en mede-eigenaar Egon van Hoof (voormalig keukenchef van sterrenzaak Aan de Poel in Amstelveen en opgeleid door onder anderen Ron Blaauw) lanceert donderdag de nieuwe uitgebreide menukaart.
Naast het maandelijks wisselende 4, 5 of 6 gangen menu staan er gerechten op de kaart zoals in gerookte boter gebakken runderstaartstuk met geglaceerde sjalot, zwarte knoflook en jus met lavas en gemarineerde en gerookte makreel met ingelegde komkommer en vinaigrette van kersen en dragon.