KPN-topman opent Brasserie NL

KPN-topman opent Brasserie NL

Chef-kok Ruben van Dieten had niet de minste bereid gevonden om zijn nieuwe zaakte openen. Brasserie NL zit in het voormalige ontwikkelingslaboratorium ...

In het interieur van Brasserie NL is duidelijk het industriële verleden herkenbaar. De architect geeft bewust een knipoog naar de jaren ’50, de periode waarin het huidige rijksmonument werd gebouwd.

Van Dieten gaat het koken in Leidschendam combineren met zijn werkzaamheden bij Le Cirque. Maar sinds dat restaurant is overgenomen door cateraar Maison van den Boer, is de werkdruk daar flink verminderd door het wegvallen van managementtaken voor Van Dieten.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.