Stevige kritiek op Parkheuvel

Stevige kritiek op Parkheuvel

Restaurant Parkheuvel in Rotterdam, één van de drie driesterrenzaken in ons land, is flink over de knie gelegd in een recensie van Knoopjelos.nl. ...

De ongezouten kritiek liegt er niet om. Knoopjelos.nl klaagt verder over het gebrek aan plezier van het personeel. ‘Er is een totaal gebrek aan passie en geestdrift. Het personeel komt klinisch over, gedraagt zich plichtmatig en afstandelijk en is niet attent’, aldus de recensie.

Naast het personeel kraken de leden van het genootschap ook het interieur van de driesterrenzaak. ‘Het restaurant is gedateerd en komt niet overeen met de tijdgeest. Van de stoelen en de bar tot de gordijnen en vloerbedekking ademt het de sfeer van de jaren zeventig uit. En dat is nostalgie die op dit culinaire podium simpelweg niet meer kan.’

Beter te spreken is Knoopjelos.nl over de culinaire prestaties van Parkheuvel. Vooral de amuse, de zeebaars en lamsrug van het Menu Parkheuvel vielen goed in de smaak. Weer minder aangenaam vonden de vier personen van het genootschap het ontbreken van een pinapparaat en de slecht gereinigde toiletten. Parkheuvel scoort een 3,5 op een schaal van vijf.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.