Vermeulen zegt heel bewust toegewerkt te hebben naar de erkenning met een Bib Gourmand. ‘Je weet natuurlijk niet of je daarin slaagt, maar we hebben het onszelf heel bewust als doel gesteld. Daarvoor hebben we ook de prijs voor het driegangen keuzemenu naar beneden bijgesteld. We zaten iets boven de 35 euro en hebben dat teruggebracht.’
Vermeulen denkt dat de Bib een positieve impuls betekent voor zijn bedrijf dat de functie van restaurant combineert met die van hotel, inclusief zaalverhuur. ‘Ons bedrijf is echt in beweging. De notering op plek 54 in de Terras Top 100 van Misset Horeca zorgde ook voor een impuls.’
‘Net als de vernieuwing van de hotelkamers. En dan ook nog deze Bib erbij! Ik vind het geweldig!. Hoewel het een heel grillig jaar is, kunnen wij het toch weer beter afsluiten dan vorig jaar. En daar ben ik trots op.’
Remco Vermeulen zegt heel bewust toegewerkt te hebben naar de erkenning met een Bib Gourmand. ‘Je weet natuurlijk niet of je daarin slaagt, maar we hebben het onszelf heel bewust als doel gesteld. Daarvoor hebben we ook de prijs voor het driegangen keuzemenu naar beneden bijgesteld. We zaten iets boven de 35 euro en hebben dat teruggebracht.’
Vermeulen denkt dat de Bib een positieve impuls betekent voor zijn bedrijf dat de functie van restaurant combineert met die van hotel, inclusief zaalverhuur. ‘Ons bedrijf is echt in beweging. De notering op plek 54 in de Terras Top 100 van Misset Horeca zorgde ook voor een impuls.’
‘Net als de vernieuwing van de hotelkamers. En dan ook nog deze Bib erbij! Ik vind het geweldig!. Hoewel het een heel grillig jaar is, kunnen wij het toch weer beter afsluiten dan vorig jaar. En daar ben ik trots op.’
Meer over de Bib Gourmands: