Tijdens Dinner at the Parc staat Marco Westmaas in zijn eigen keuken met een team aan sterrenchefs van over de hele wereld: Heinz Beck***, Paolo Casagrande***, Sven Elverfeld***, Jacob-Jan Boerma***, Martin Klein**, Moshik Roth**, Jannis Brevet**, Dieter Koschina** Matteo Ferrantino en Ian Kittichai. Gedurende deze dagen worden er eveneens meer dan 150 unieke wijnen van 34 verschillende wijnhuizen van over de hele wereld gepresenteerd door een aantal van de meest gerenommeerde wijnleveranciers.
Over Parc Broekhuizen
Na een restauratie van bijna 2 jaar werd in december 2016 het authentieke landgoed Parc Broekhuizen in Leersum heropent. Het restaurant Voltaire – vernoemd naar de Franse filosoof – biedt een moderne wereldkeuken waar seizoensproducten en lokale ingrediënten de boventoon voeren. In de nabij gelegen nog te realiseren Yard gaat Westmaas met zijn team terug naar het oerkoken. Alle gerechten worden zuiver op houtskool bereid en geserveerd aan lange tafels met uitzicht op de eigen moestuin.
Op de eerste verdieping, met uitzicht over de Engelse landschapstuin en vijver, worden culinaire matinees georganiseerd, met ruime keuze uit een bijzondere theeselectie.
Na vijf jaar culinaire concepten in Azië te hebben opgezet is topchef Marco Westmaas terug in Nederland. Eind vorig jaar meldde Misset Horeca dat de chef-kok is neergestreken op het historische landgoed Parc Broekhuizen in Leersum.