1. Gespot bij Beautanica in Zwolle: wijnwand met 64 exclusieve wijnen per glas
  2. Bistro Two uit Roermond winnaar Gramona Amuse Wedstrijd
  3. Natuurwijn steeds populairder in de horeca
  4. Gespot bij restaurant Welgelegen: 8 unieke ervaringen van wijnkaart tot quick-lunch
  5. Sommelier van het Jaar bij Michelin is Lendl Mijnhijmer van Showw*
  6. Fameus restaurant In Den Gapenden Eter gaat door als Café De Gaper
  7. Welke wijnopleidingen zijn er en waarvoor leiden ze op?
  8. Hoe maak je een goede wijnkaart?
  9. Domaines Ott* presenteert nieuwe én oude jaargangen rosé
  10. De wijn van monnik Gabriel staat per ongeluk op de kaart van sterrenrestaurant Noma
  11. Elzaswijn is meer dan zoet: van strakdroog tot mousserend en rood
  12. Hoe prijs je je wijn niet het restaurant uit?
  13. Hoe ga je als ondernemer om met kurkengeld? Twee topsommeliers delen tips en tricks
  14. 6 wijnbar-trends: 'Doelgroep in randstad verschilt van die daarbuiten'
  15. Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke rode kerstwijnen
  1. Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke witte kerstwijnen
  2. Ron Blaauw start met alcoholvrije wijnkaart: 'We noemen het liever geen trend'
  3. Wijnbar Vindict wil wegblijven van 'klassieke wijnbar-model met charcuterie en kaasplank'
  4. Wijnimporteurs reageren zuur op accijnsverhoging
  5. Restobar De Zoute Kater voert creatieve kaart met bijzondere wijnen
  6. Nieuwe Italiaanse wijnbar opent in Eindhoven: 'Goede marges door directe inkoop'
  7. Een goede wijnkaart samenstellen en de service verbeteren: topsommeliers geven tips
  8. In gesprek met de Sommeliers van het Jaar: 'Geef gasten geen wijncursus aan tafel'
  9. Wijnhuis Domaines Ott presenteert nieuwe vintage Château de Selle Rosé
  10. Wijnapp helpt gasten wijnsmaak ontdekken
  11. Familierestaurant zet onbekende Italiaanse wijnen op de kaart
  12. Wijntrends volgens de nieuwe generatie: 'Gast gaat voor elegant met mooie zuurgraad'
  13. Gault&Millau 2023: Dit restaurant heeft dé Wijnkaart van het Jaar
  14. Sommeliers worstelen met alcoholvrije wijn
  15. Onderzoek naar alcoholvrije wijn: meer vraag in de horeca