1. Dit zijn de wijntrends van de Wine Professional
  2. The Dylan Amsterdam presenteert 'nieuw, alcoholvrij avontuur'
  3. Deze sommeliers kiezen voor ongewone wijnen bij gewone kerstgerechten
  4. Wijnboeren stevenen af op slechtste oogstjaar sinds 1961
  5. Gespot bij Beautanica in Zwolle: wijnwand met 64 exclusieve wijnen per glas
  6. Bistro Two uit Roermond winnaar Gramona Amuse Wedstrijd
  7. Natuurwijn steeds populairder in de horeca
  8. Gespot bij restaurant Welgelegen: 8 unieke ervaringen van wijnkaart tot quick-lunch
  9. Sommelier van het Jaar bij Michelin is Lendl Mijnhijmer van Showw*
  10. Fameus restaurant In Den Gapenden Eter gaat door als Café De Gaper
  11. Welke wijnopleidingen zijn er en waarvoor leiden ze op?
  12. Hoe maak je een goede wijnkaart?
  13. Domaines Ott* presenteert nieuwe én oude jaargangen rosé
  14. De wijn van monnik Gabriel staat per ongeluk op de kaart van sterrenrestaurant Noma
  15. Elzaswijn is meer dan zoet: van strakdroog tot mousserend en rood
  1. Hoe prijs je je wijn niet het restaurant uit?
  2. Hoe ga je als ondernemer om met kurkengeld? Twee topsommeliers delen tips en tricks
  3. 6 wijnbar-trends: 'Doelgroep in randstad verschilt van die daarbuiten'
  4. Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke rode kerstwijnen
  5. Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke witte kerstwijnen
  6. Ron Blaauw start met alcoholvrije wijnkaart: 'We noemen het liever geen trend'
  7. Wijnbar Vindict wil wegblijven van 'klassieke wijnbar-model met charcuterie en kaasplank'
  8. Wijnimporteurs reageren zuur op accijnsverhoging
  9. Restobar De Zoute Kater voert creatieve kaart met bijzondere wijnen
  10. Nieuwe Italiaanse wijnbar opent in Eindhoven: 'Goede marges door directe inkoop'
  11. Een goede wijnkaart samenstellen en de service verbeteren: topsommeliers geven tips
  12. In gesprek met de Sommeliers van het Jaar: 'Geef gasten geen wijncursus aan tafel'
  13. Wijnhuis Domaines Ott presenteert nieuwe vintage Château de Selle Rosé
  14. Wijnapp helpt gasten wijnsmaak ontdekken
  15. Familierestaurant zet onbekende Italiaanse wijnen op de kaart