1. Hoe ga je om met slecht lopend terras? 'Volgend bezoek begint met het afscheid'
  2. Hoe ga je om met diefstal in je zaak? 'De kans bestaat dat je 'beroemd' wordt'
  3. Dit zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen voor terrasmedewerkers
  4. Rookvrij terras in trek: 'Naast kind sigaar opsteken is niet normaal'
  5. 18 adviezen voor medewerkers: zo bied je een positieve terraservaring
  6. Tips om je nieuwe terrasmedewerkers goed in te werken
  7. Waarom het terras vol zit en iedereen er wil werken: het geheim van Hofman
  8. Buitengewoon genieten: de strategie achter het terras van Wollebrand Lakehouse
  9. Zo zorg je voor tevreden medewerkers op het terras: 'Allemaal zaken waardoor mensen bij je willen werken'
  10. Oud-winnaar Terras Top 100 Eugène van Angelbeek: 'Werk medewerkers stap voor stap in'
  11. Gastvrij op het terras ondanks personeelstekort: hoe doe je dat?
  12. Nielz zag na aanschaf machine cocktailbestellingen door het dak gaan
  13. Dit zijn dé 13 terrastrends voor 2022
  14. Á la Plancha: slimme digitale terras-oplossingen, minder druk op personeel'
  15. Personeelstekort op het terras? Zo behoud je met minder personeel tevreden gasten
  1. Ondernemers blikken vooruit op terrasseizoen 2021: over digitalisering en drankentrends
  2. Terras Kickstart: zes tips om medewerkers te boeien en binden
  3. Terras Kickstart: zo motiveer en stimuleer je medewerkers
  4. Harold Hamersma: 'Zorg voor een goed glas, weet wat je schenkt en experimenteer'
  5. Tafeldiscussie op Terras Kickstart: 'Prijzen moeten omhoog'
  6. René Bogaart op Terras Kickstart: 'Corona heeft ook veel verdieping gebracht'
  7. Tegenstellingen groot op terras: 'geen problemen' tot 'steeds corrigeren'
  8. RIVM waarschuwt voor extreme hitte
  9. 6 tips voor Festival Hittegolf
  10. At Sea in Dronten: 'Van die eerste terrasdag hebben we het meeste geleerd'
  11. Wouter Verkerk op de Terras Bootcamp: 'Manage de gast-medewerker-interacties'
  12. Zo overleeft je horecabedrijf de drukte
  13. De ABC-loontabel van Strandpaviljoen Deining
  14. Wouter Verkerk: 'Beleving is combinatie van wat, hoe en wie'
  15. Motiveer personeel: meet en stel normen in horeca