SVO vakopleiding food neemt Horeca Academie over en versterkt daarmee aanbod

SVO vakopleiding food neemt Horeca Academie over en versterkt daarmee aanbod

SVO vakopleiding food, mbo-vakopleider en trainer in de foodsector, heeft de Horeca Academie overgenomen.

SVO food academy start met trainingsaanbod

SVO food academy start met trainingsaanbod

De opleider voor foodprofessionals, SVO vakopleiding food, start met een inspirerend en praktijkgericht trainingsaanbod onder de naam SVO food academy.

Albert Pronk, trainer/docent SVO vakopleiding food.

Dringend op zoek naar medewerkers? Stop met klungelen!

Ondernemers in de horeca snakken naar personeel. 20% van de medewerkers is uitgestroomd en de branche is dringend op zoek naar medewerkers. We moeten dan ook alle zeilen bijzetten om het imago van de horeca als aantrekkelijke werkgever te verbeteren.

Albert Pronk, trainer/docent SVO vakopleiding food.

De incompany opleiding van Van Maanen Bakery Cafés

Nuchter, open en plat georganiseerd. Een organisatie die zich continu aanpast aan de markt, betekenis en gevoel creëren voorop zet en nieuw leiderschap toont als dat nodig is. Een bedrijf dat de formele buitenkant minder belangrijk vindt dan de creatieve binnenkant, dat is Van Maanen Bakery Cafés.

Albert Pronk, trainer/docent SVO vakopleiding food.

Het 'krankzinnig goede' concept van Vapiano

Vapiano staat voor toegankelijkheid, gastgerichtheid, plezier en gemak. De slogan 'Vapiano voor jou' zegt alles over de persoonlijke benadering en de gerechten die optimaal op de wensen van de gasten worden afgestemd.

Albert Pronk, trainer/docent SVO vakopleiding food.

Broodjeszaak Chinny's en de kansen voor de multi-eetcultuur

Onlangs wilde ik een pakketje versturen naar Sint Eustatius. De dame bij de post had nog nooit van Sint Eustatius gehoord, terwijl het toch echt bij het Koninkrijk der Nederlanden hoort. Dit Caribische eiland heeft de Nederlandse eetcultaar beïnvloed. Net als Indonesië en Suriname. Broodjeszaak Chinny's laat de kansen.