1. Nick Ruijters en Bart Klomp nieuwe managers bij Lievergoed Collectie
  2. Joost van der Minne general manager bij Hotel Kasteel Gemert Eindhoven
  3. Tips voor het aantrekken en behouden van horecatalent
  4. Instructierecht in de horeca: 'Is kwartier voor tijd aanwezig betaalde arbeid?'
  5. Gastheer Geurt Jan Heikamp van de Koning van Denemarken is Toppr van 2024
  6. Commando Ray Klaassens over horecaleiderschap: 'Team kopieert gedrag leider'
  7. Horeca-cao 2025-2026: nieuwe loontabellen en stappenplan voor loonberekening
  8. Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?
  9. 5000 euro voor dreigende leerling-kok die ontslag aanvocht
  10. Zo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld
  11. Hoe zit het met overwerken in de horeca volgens de nieuwe horeca cao?
  12. GesponsordPayrollpioniers: hoe Kolibrie de horeca al dertig jaar ontzorgt
  13. Hoe zit het met plus- en minuren volgens de nieuwe horeca cao?
  14. Zo motiveer je jonge medewerkers: 'Wees transparant, coach en geef ruimte'
  15. Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het nieuwe jaar?
  1. De tafelbereiding is terug van nooit helemaal weggeweest: 'Gasten vinden het geweldig'
  2. Op Bidfood Horecafeest gingen 15.000 horecaprofessionals uit hun dak
  3. Handhaving schijnzelfstandigheid raakt niet alleen zzp'ers: werkgevers kunnen naheffingen krijgen
  4. De Smart Cuisine-filosofie: minder mensen, meer marge, effectievere mise-en-place
  5. Hoe ondernemer Alex Verburg talent behoudt voor de lange termijn
  6. Zijn horecamedewerkers verplicht om tijdens feestdagen te werken?
  7. SVH onthult finalisten beste leermeester en top 3 beste leerbedrijf
  8. Luc Martin en Gijs Bruurs bundelen krachten met nieuw pop-up project: Project Pork
  9. Stappenplan voor re-integratie langdurig zieke werknemers
  10. Hoe run je een restaurant in je eentje? 'Van de mise-en-place tot de afwas, al 25 jaar lang'
  11. Werknemers in zorg en horeca ervaren vaakst ongewenst gedrag
  12. Zo voer je een verzuimgesprek met een medewerker die vaak ziek is
  13. Waarom poolcafé De Keu al 40 jaar geen personeelstekort heeft
  14. CBS: 'Ondernemersvertrouwen meest negatief in horeca'
  15. Recordaantal mensen werkt in de horeca: grote instroom én hoge uitstroom