Trompenburg Tuinen & Arboretum
KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Vijf generaties, één werkvloer: hoe maak je er een succes van?'
In de horeca staan regelmatig vijf generaties samen op de werkvloer. Hoe maak je daar een succes van?
In de horeca staan regelmatig vijf generaties samen op de werkvloer. Hoe maak je daar een succes van?
Studentenrestaurant in The College Hotel, Autograph Collection gaat officieel door als The Dean.
Het terrasseizoen is voor veel horecaondernemers de drukste periode van het jaar.
Een sterrenrondrit om koks in spe te inspireren alles uit hun carrière te halen.
Visrestaurant Crabbetje in Leiden viert in februari zijn 33-jarig jubileum. En heeft daar alle reden toe.
De Maastrichtenaar Bastiaan Klomp is aangesteld als nieuwe directeur/gastheer van Château St. Gerlach én operations director van Oostwegel Collection. Klomp is geen onbekende voor het Limburgse familiebedrijf: hij bekleedde er eerder leidinggevende functies. Vanaf 1 april start hij in zijn nieuwe rol.