Hotelschool The Hague
Tips voor het aantrekken en behouden van horecatalent
Tijdens het PersoneelSymposium op de de Horecava komen horecaondernemers samen om te leren hoe ze hun teams optimaal kunnen laten presteren en hoe je horecatalent behoudt.
Tijdens het PersoneelSymposium op de de Horecava komen horecaondernemers samen om te leren hoe ze hun teams optimaal kunnen laten presteren en hoe je horecatalent behoudt.
Tijdens het PersoneelSymposium op Horecava krijgen horecaondernemers praktische handvatten om teams beter te laten presteren.
Platform Tippr zette in 2024 iedere maand een hardwerkende horecamedewerker in de schijnwerpers die zich onderscheidt door zijn of haar uitzonderlijke bijdrage aan de horeca. Deze twaalf toppers strijden om de titel Toppr van het jaar 2024.
KHN en vakbonden De Horecabond en het CNV zijn in oktober 2024 een nieuwe horeca-cao overeengekomen. Deze horeca-cao loopt van 1 januari 2025 tot en met 31 december 2026.
In de horeca vinden soms bedrijfsongevallen plaats. Vaak gaat het om ongevallen door snijden, stoten, in contact komen met stroom, hitte (brandwonden), uitglijden, struikelen. Hoe ga je daar als ondernemer mee om?
Een medewerker op staande voet ontslaan, kan soms kostbare gevolgen hebben.