1. Dag van de Leermeester in teken van generaties: Waarom blijven de Gen X'ers waardevol?
  2. Waardevolle f&b-lessen voor hoteliers tijdens Independent Hotel Show
  3. Château Neercanne verwelkomt Thijs van Esveld als nieuwe directeur
  4. Nieuwe directeuren voor Landgoed Lauswolt én Landgoed De Wilmersberg
  5. Chef Willem-Pieter van Dreumel verlaat Koninklijk Huis voor een nieuwe uitdaging
  6. 7 op de 10 jonge vrouwen in horeca ervaart grensoverschrijdend gedrag
  7. Dit zijn de wetten in het arbeidsrecht waar je als horecaondernemer aan moet voldoen
  8. Horecamedewerkers aannemen: wat moet je weten én doen
  9. Ramadan op de werkvloer: zo ga je ermee om
  10. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Vijf generaties, één werkvloer: hoe maak je er een succes van?'
  11. Studentenrestaurant in The College Hotel gaat officieel door als The Dean
  12. Voorbereiding op het terrasseizoen: De toverformule van Nielz
  13. Sterrenrondrit maakt toekomstige chefs warm voor het vak
  14. Waarom het altijd vol zit bij visrestaurant Crabbetje: het geheim van de chef
  15. Bastiaan Klomp is de nieuwe directeur van Château St. Gerlach
  1. Nick Ruijters en Bart Klomp nieuwe managers bij Lievergoed Collectie
  2. Joost van der Minne general manager bij Hotel Kasteel Gemert Eindhoven
  3. Tips voor het aantrekken en behouden van horecatalent
  4. Instructierecht in de horeca: 'Is kwartier voor tijd aanwezig betaalde arbeid?'
  5. Gastheer Geurt Jan Heikamp van de Koning van Denemarken is Toppr van 2024
  6. Commando Ray Klaassens over horecaleiderschap: 'Team kopieert gedrag leider'
  7. Horeca-cao 2025-2026: nieuwe loontabellen en stappenplan voor loonberekening
  8. Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?
  9. 5000 euro voor dreigende leerling-kok die ontslag aanvocht
  10. Zo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld
  11. Hoe zit het met overwerken in de horeca volgens de nieuwe horeca cao?
  12. GesponsordPayrollpioniers: hoe Kolibrie de horeca al dertig jaar ontzorgt
  13. Hoe zit het met plus- en minuren volgens de nieuwe horeca cao?
  14. Zo motiveer je jonge medewerkers: 'Wees transparant, coach en geef ruimte'
  15. Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het nieuwe jaar?