FreshRecruitment
Zijn horecamedewerkers verplicht om tijdens feestdagen te werken?
Wat zijn officiële feestdagen en is een werknemer verplicht om tijdens de feestdagen te werken?
Wat zijn officiële feestdagen en is een werknemer verplicht om tijdens de feestdagen te werken?
Na 26 jaar trouwe dienst zwaait Brita Röhl af als general manager van Hotel 717, het eerste boetiekhotel van Nederland.
Een coalitie van belangenorganisaties uit de Aziatische horecasector, samen met diverse horecaondernemers, spant een rechtszaak aan tegen het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW)
Slimmer werken in de keuken betekent minder verspilling, lagere kosten en een hoger rendement. Toch laten veel ondernemers kansen liggen op het gebied van apparatuur, personeelsbeheer en inkoop. Hoe zorg je ervoor dat jouw keuken efficiënter draait én klaar is voor de toekomst?
Bijna alle terrassen in Nederland scoren enorm goed wat betreft exterieur en interieur. Ook de kwaliteit van de bestelling is vaak ronduit geweldig. Maar waar laten ondernemers het liggen?
Een horecabedrijf kan niet zonder personeel. Koken, afwassen, gasten bedienen, de marketing; je kunt het niet allemaal zelf doen als ondernemer. En personeel betaal je een salaris. Maar hoe bepaal je het salaris van je werknemer? Wat kost horecapersoneel?