1. Souschef Brandon de Bruin van De Kromme Dissel* wint halve finale Benelux van Chef Balfegó 2024
  2. Welke wijnopleidingen zijn er en waarvoor leiden ze op?
  3. Mijlpaal voor House of Hospitality en DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
  4. Eerste plant-based chefs slagen met vlag en wimpel voor hun diploma
  5. Einde personeelstekort in zicht? Koksstudenten zijn booming
  6. Boost je omzet met 46 procent: 'Maak gastvrouw of -heer belangrijk'
  7. Studenten winnen stage bij De Librije, na eerste CuliQuiz voor opleidingen
  8. Jonge talenten gekroond als Talent van de Toekomst 2024
  9. Gezocht: ondernemers voor de challenge '46% omzetgroei in 10 weken'
  10. Nieuwe stroming horecapersoneel: 'Klaargestoomd voor koken in de horeca'
  11. SVO vakopleiding food neemt Horeca Academie over en versterkt daarmee aanbod
  12. Sjaak Ouwejan neemt na 34 jaar afscheid van Hotelschool The Hague: 'Trots op mijn bijdrage'
  13. ROC Mondriaan opent eerste duurzame buitenleslokaal van Nederland
  14. Laatste blog horecastudent Kim Bijnen
  15. Horecastudent Kim Bijnen: 'Ik heb een groot horeca-hart'
  1. Eerste opleiding over alcoholvrije dranken van start
  2. Nova College en hotels gaan samen opleiden
  3. Horecastudent Kim Bijnen: 'Lekker gastvrij bij Sopranos'
  4. Giuseppe Mazziotta (17) 'bijna leermeester en nog tig studies op de planning'
  5. Horecastudent Kim: 'Samen zorgen we voor gastvrije sfeer'
  6. Bieropleider Stibon behaalt NRTO-keurmerk
  7. Leermeesterlintje uitgereikt aan Bertus Friedhoff
  8. WW-premie BBL-leerling met uitzendbeding verhoogd per 2023
  9. Deze tien zaken maken nog kans op titel Beste Leerbedrijf Horeca
  10. 'Het belletje van de keuken gaat altijd voor'
  11. 'Ik volg geen orders meer op maar stuur zelf de bediening aan'
  12. Sterchef als nieuwe voorzitter Sterklas
  13. Julie-Mar Brok behaalt als eerste de titel SVH Gezel Wijnmeester
  14. Zo divers is de horeca stage: 'Van sterrestaurant naar grill zaak'
  15. Bieropleiding Stibon breidt uit naar België