Trompenburg Tuinen & Arboretum
KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Vijf generaties, één werkvloer: hoe maak je er een succes van?'
In de horeca staan regelmatig vijf generaties samen op de werkvloer. Hoe maak je daar een succes van?
In de horeca staan regelmatig vijf generaties samen op de werkvloer. Hoe maak je daar een succes van?
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft het Regeldruk Actieplan Horeca overhandigd aan de Tweede Kamer.
Horecaondernemers zijn te veel tijd kwijt aan administratieve verplichtingen en regeldruk.
Begin oktober was ik uitgenodigd voor een exclusief Dutch Cuisine Diner bij de Dyck in Woubrugge.
De zomer zit erop; de dagen worden korter en de tijd van winterterrassen breekt aan.
Als horecaondernemer ben je voortdurend bezig met je zaak. De dagelijkse drukte, het verbeteren van processen en het optimaliseren van de gastbeleving kunnen soms een behoorlijke tol eisen. Hoe zorg je ervoor dat je zelf opgeladen blijft?