Buitenplaats Sonsbeek (Stadsvilla - & Ketelhuis Sonsbeek)
KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'We moeten naar minder regels en meer vertrouwen'
Horecaondernemers zijn te veel tijd kwijt aan administratieve verplichtingen en regeldruk.
Horecaondernemers zijn te veel tijd kwijt aan administratieve verplichtingen en regeldruk.
Begin oktober was ik uitgenodigd voor een exclusief Dutch Cuisine Diner bij de Dyck in Woubrugge.
De zomer zit erop; de dagen worden korter en de tijd van winterterrassen breekt aan.
Als horecaondernemer ben je voortdurend bezig met je zaak. De dagelijkse drukte, het verbeteren van processen en het optimaliseren van de gastbeleving kunnen soms een behoorlijke tol eisen. Hoe zorg je ervoor dat je zelf opgeladen blijft?
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft een nieuwe directeur. 'Verbinder' Udo Delfgou (53) uit Houten start per 1 oktober. Daarmee is hij de oplvolger van Dirk Beljaarts, de huidige minister van Economische Zaken.
Hoewel ik zelf niet de allergrootste voetbalfan ben, vind ik het wel heel mooi om te zien hoe sport mensen samenbrengt. En waar is dat zichtbaarder dan in onze geliefde horeca?