Djailany van de Laarschot van Nastrium

Nastrium verhuist minimaal voor half jaar; Van de Laarschot opent óók tweede zaak Margaux

Restaurant Nastrium verhuist voor minimaal een half jaar naar Eindhoven. Ook opent chef en ondernemer Djailany van de Laarschot binnenkort een tweede zaak in Helmond, waarmee hij op jacht gaat naar een Bib Gourmand.

Foto-credits: Pieter D'Hoop

Les Patrons Cuisiniers organiseren opnieuw Patrons Chef's Table

Zondag 28 januari 2024 organiseren de bevriende chefs van Les Patrons Cuisiniers voor het tweede jaar op rij Patrons Chef's Table. In de Beurs van Berlage in Amsterdam serveren de 25 Patrons ieder afzonderlijk een zesgangenmenu met signatuurgerechten. Dat zijn 144 topgerechten die ze live en telkens aan een andere tafel zullen bereiden.

Foto-credits: Pieter d'Hoop en Special Pixels.

25 sterrenchefs koken op gala Les Patrons Cuisiniers

Met een slag op de historische beursgong van de Amsterdamse Beurs van Berlage openden patron-cuisiniers Jef Schuur en Wilco Berends op zondag 29 januari 2023 de grootste chef's table ter wereld

Djailany van de Laarschot (Nastrium) naar Les Patrons Cuisiniers

Djailany van de Laarschot (Nastrium) naar Les Patrons Cuisiniers

Restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers heeft een nieuw lid: Djailany van de Laarschot van restaurant Nastrium in Helmond heeft zich aangesloten bij deze club van restaurateurs uit het hogere segment.

De theoriedag van de Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022

Dit zijn de 10 finalisten van de Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022

Dit zijn de 10 kandidaten die door zijn naar de finale van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022.

Zoektocht naar horecatalent voor gastvrijheidsprijs

Zoektocht naar horecatalent voor gastvrijheidsprijs

De 21ste editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. De organisatie is op zoek naar jong talent op het gebied van gastheerschap tussen de 20 en 26 jaar. Inschrijven kan tot en met 31 maart.