grow Recruitment
Zo bereiden chefs zich voor op Kerstmis: 'Slim inkopen en aandacht voor eigen medewerkers'
Aan kerst wordt dit jaar door de meeste chefs al vroeg gedacht. Soms werd zelfs al in de zomer gewerkt aan het menu voor de feestdagen.
Aan kerst wordt dit jaar door de meeste chefs al vroeg gedacht. Soms werd zelfs al in de zomer gewerkt aan het menu voor de feestdagen.
De feestdagen bieden horecazaken de perfecte gelegenheid om een warme, uitnodigende sfeer te creëren en gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Door de juiste kerstversiering en -aankleding kunnen horecazaken zich onderscheiden en extra bezoekers aantrekken. Hier zijn de belangrijkste trends en adviezen van experts om het maximale uit je kerstdecoratie te halen.
De Engelse gastropub Dutch Dukes in Rotterdam viert al sinds 15 oktober kerst. De pub is door een professioneel bedrijf omgetoverd tot een waar kerstparadijs. 'Waarom wachten als we nu al kunnen genieten van het gezelligste seizoen van het jaar?', zegt eigenaar Frank Roolaart.
De kerstdagen zijn gered! Met deze woorden kondigt ondernemer en chef-kok Dorus Clement aan dat restaurant Chocolat tijdelijk opent als pop-up in hotel Keyser, eveneens in Breda.
Daklozen in Amsterdam werden vrijdag 22 december voor een kerstmaaltijd uitgenodigd door Doubletree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Dat gebeurde via het Leger des Heils. Tussen de 100 en 120 daklozen kregen een drie-gangen-menu voorgeschoteld, waarmee het hotel iets terug wilde geven aan de gemeenschap. Locatie van het diner was Kadijksplein 18a in Amsterdam.
Meester Patissier Hidde de Brabander ontwikkelde in opdracht van Baileys het Chocolate Reindeer-recept voor de Kerst. Met toppings maak je een eigen gepersonaliseerde, fotogenieke kerstcocktail.