Jonathan Zandbergen, SVH Meesterkok

Amsterdam schrapt culinair evenement van sterchef Jonathan Zandbergen

Een streep door de rekening voor sterchef Jonathan Zandbergen. Zijn exclusieve 'evenement met restaurantervaring' is van de baan. De gemeente Amsterdam verleent geen vergunning voor het project.

Jonathan Zandbergen, SVH Meesterkok

Grote namen in SVH Meestertour tijdens jubileumeditie

De 5e editie van de SVH Meestertour begint op maandag 16 september. Tijdens de tour worden drie bedrijven van SVH Meesters bezocht met in totaal 5 Michelinsterren. Professionals en horecastudenten krijgen zo een kijkje achter de schermen. Ook dit jaar belooft ene rondgang langs de culinaire top.

Wouter Barneveld

Sommelier vertrekt bij Merlet* en gaat aan de slag met Jonathan Zandbergen

Hoofdsommelier Wouter Barneveld heeft na zes jaar afscheid genomen bij restaurant Merlet* in Schoorl. De opgeleid vinoloog gaat samenwerken met oude bekende Jonathan Zandbergen, de voormalig chef van hetzelfde hotel-restaurant in Schoorl.

Nieuw cateringconcept voor Jonathan Zandbergen

Nieuw cateringconcept voor Jonathan Zandbergen

Sterchef Jonathan Zandbergen heeft een nieuw cateringconcept gelanceerd: TheVipTable.nl. De voormalig chef van Merlet* biedt verschillende diensten aan, variërend van privédiners in besloten sfeer tot grote gala's, bedrijfscatering en jaarfeesten. Het concept is erop gericht om duurzaamheid te integreren in elk aspect van de cateringservice.

Jonathan Zandbergen verlaat na 8,5 jaar Merlet*

Jonathan Zandbergen verlaat na 8,5 jaar Merlet*

Jonathan Zandbergen verlaat keuken van sterrestaurant Merlet* in Schoorl. 'Onze ambities lopen te veel uit elkaar', zegt Martin van Bourgonje, eigenaar van Merlet. 'Het is goed zo', vindt Jonathan Zandbergen. 'Ik kon bij Merlet niet verder groeien.'

Chef Jonathan Zandbergen

Jonathan Zandbergen start videoplatform voor koks

Chef Jonathan Zandbergen van Merlet in Schoorl lanceert een nieuw online videoplatform voor koks, CHEFFD. Hij wil hiermee (jonge) professionals inspireren en motiveren. Nationale en internationale sterrenchefs delen hun signature gerechten, profielen en deelrecepten.