Sjaak Ouwejan van Hotelschool The Hague (foto door Maurice Mikkers)

Sjaak Ouwejan neemt na 34 jaar afscheid van Hotelschool The Hague: 'Trots op mijn bijdrage'

Sjaak Ouwejan heeft na een dienstverband van liefst 34 jaar afscheid genomen van Hotelschool The Hague. De Rotterdammer stond aan de basis van de omslag die de onderwijsinstelling de afgelopen decennia doormaakte. 'Vroeger stonden we bekend als een licht elitaire school, nu staan we meer in de maatschappij dan ooit.'

Finalisten Sustainable Hospitality Challenge bekendgemaakt

Finalisten Sustainable Hospitality Challenge bekendgemaakt

De finalisten van de Sustainable Hospitality Challenge zijn bekendgemaakt in Hotel Sofitel Legend the Grand te Amsterdam. Een jury van CEO's en andere executives uit de gastvrijheidsbranche hebben 17 grensverleggende concepten beoordeeld.

Hotelschool The Hague opent 'Campus van de Toekomst'

Hotelschool The Hague opent 'Campus van de Toekomst'

De Campus van de Toekomst werd officieel geopend door de burgemeester van Den Haag, de heer van Zanen, Regine von Stieglitz, voorzitter van het College van Bestuur en Hans Meyer, medeoprichter en directeur Zoku Hotels.

Nieuwe masteropleiding voor toekomstige leiders in hotelindustrie

Nieuwe masteropleiding voor toekomstige leiders in hotelindustrie

Hotelschool The Hague start met een nieuwe masteropleiding voor toekomstige leiders in de hotelindustrie. De opleiding Master of Arts in Leading Hotel Transformation werd, al vóór corona, ontwikkeld voor en door professionals uit de hotelindustrie.

Studenten schrijven handleiding voor ombouw hotels naar ziekenhuis

Studenten schrijven handleiding voor ombouw hotels naar ziekenhuis

Studenten van Hotelschool The Hague hebben een complete handleiding geschreven om hoteliers te ondersteunen die mogelijk hun hotel willen om bouwen naar een ziekenhuis ten tijde van crisis

Gienke Osinga (links) van BUAS en Regine van Stieglitz (rechts) van HTH.

Flexibele hotelscholen: wijnproeven en gastvrijheidsles op afstand

Niet alleen horecaondernemers moeten in deze tijden creatief zijn met personeel, gasten en afstand houden. Ook de plek waar die ondernemers, chefs, gm's en bedrijfsleiders van de toekomst worden opgeleid - hotelscholen - hebben de afgelopen maanden hun manier van werken volledig op de schop genomen.