Conceptontwikkeling

7 vragen aan Dave van den Donker van Hell's Kitchen over conceptontwikkeling

Dave van den Donker, conceptmanager bij Hell's Kitchen Horeca Groep, deelt hoe hij innovatieve horecaconcepten ontwikkelt voor de groep van Herman Hell. In deel 3 van de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' bespreekt hij zijn stappen, inzichten en tips voor succes.

Hugo Kruijssen.
Pizzarestaurants

Hugo Kruijssen en Herman Hell kiezen met Sugo Pizza voor andere vorm van groei

Als Hugo Kruijssen en Herman Hell in 2018 Sugo Pizza overnemen, willen ze fors groeien in aantal vestigingen. Zes jaar later gaat het nog steeds over groei, maar wel op andere vlakken.

Openingen

Herman Hell opent kleinste club in Rotterdam

Op 20 oktober opent horecaondernemer Herman Hell de kleinste club van Nederland in Rotterdam. Bezoekers kunnen terecht in zijn knusse minidisco, aangekleed met langzaam draaiende discobal, rookmachines én knallende discoklassiekers.

Horeca

Flamboyante Grace van Herman Hell: 'Ik kijk bewust niet bij directe collega's'

Horecaondernemer Herman Hell omschrijft zijn nieuwste zaak Grace aan de Coolsingel in Rotterdam als een restaurant met internationale allure en een roaring twenties-vibe. 'Van boudoir, burlesque, ronde vormen en kleuren uit de jaren twintig. Niet schreeuwerig, maar wel opvallend.'

Restaurant

Nieuw restaurant Grace van Herman Hell: 'Weldadig en flamboyant'

Het gigantische hoekpand op de Coolsingel in Rotterdam, tegenover het statige stadhuis, werd na jarenlange leegstand grondig verbouwd door horecaondernemer Herman Hell. Woensdag 15 februari opende er de deuren van restaurant Grace.

Fotocredits: Dylan de Waard
Restaurant

Restaurant Soirée opent de deuren in Velp

Ooit gebouwd als onderkomen voor een barones. Daarna een boekhandel, museum en uiteindelijk een ruige garage. In het historische pand aan de hoofdstraat in Velp huist nu restaurant Soirée.